NINA BADRIĆ SPREMNA NA RADIKALNE MERE: Biću među prvima koji će ići na protest!

Korona virus ponovo je blokirao i paralisao svet, a mizičari su jedni od onih kojima je ova pandemija stoprala posao i ostavila ih bez prihoda.

Tek što su se domaći pevači i pevači iz regiona obradovali ponovnim koncertima, korona ih je još jednom stopirala i opet ostavila praznih džepova.

Ako uskoro ne dođe do promene, muzičari, njihovi menadžeri i organizatori koncerata iz Hrvatske planiraju masovni protest, pišu tamošnji mediji.

Pevačica Nina Badrić ispričala je kako je situacija loša, ali i da ona ne traži milostinju, već da joj samo dopuste da peva.

- Ne da ću se odazvati, ja ću biti među prvima koji će ići na taj protest. Poslednjih pet meseci nisam imala nikakvih prihoda. Kako ja, tako i 14 ljudi koje zapošljavam. To znači da nijednu kunu nisu dobili ni članovi njihovih porodica. Niko od nas ne traži milostinju. Molimo da nam se omogući da radimo i pošteno zaradimo svoj novac. Ako se našao način za ugostitelje i pojedine festivale, ne vidim u čemu je problem da se i nama otvore vrata za posao - rekla je Nina.

Izvor: Jutarnji.hr/Mondo
Foto: badrich/Instagram

Pogledajte još