DETALJI HAPŠENJA BANETA VIDAKOVIĆA: Skrivali kesice heroina u hirurškim maskama?!

Poznati glumac Bane Vidaković uhapšen je u beogradskom naselju Vračar, zbog sumnje da je posedovao drogu. Prema nezvaničnim informacijama, sa njim je priveden i M. I., a policija je u ovoj akciji pronašla oko 30 grama heroina.

Navodno, policija je u petak došla po prijavi na jednu vračarsku adresu, gde su zatekli M. I. kako izlazi iz garaže u kojoj je pronađen heroin i zajedno sa Vidakovićem ulazi u automobil "ford".

Kada su im policajci prišli, M. I. je naglo krenuo unazad i udario u drugo vozilo i zaustavio se. Odbio je da otvori vrata automobila, zbog čega je policajac slomio staklo na vratima i izvukao ga napolje.

Izvori iz istrage navode da je pretresom utvrđeno da je M. I. u hiruršku masku, koju je nosio na licu, stavio tri kesice sa oko 10 grama heroina.

Policija je pretresla i sumnjivu garažu u kojoj je pronađeno osam kesica u kojima je bilo više od 20 grama iste supstance, a u prostorijama koje je koristio Vidaković pronađene su dve digitalne vagice i dve kesice sa više od pet grama heroina.

Izvor: SrbijaDanas.rs
Foto: bane.vidakovic59/Instagram

Pogledajte još