DVE NEOČEKIVANE KARAKTERISTIKE: Šta muškarce čini boljim ljubavnicima?

Mnogo faktora utiče na to kakav je muškarac ljubavnik i hoće li seks biti dobar ili loš, ali istraživanja su pokazala da samo jedna vrlina ukazuje na to da bi muškarac mogao da bude dobar ljubavnik!

Stručnjaci su istraživanjem seksualne prošlosti žena pokušali da ustanove s kakvim su partnerima imale najbolji seksualni odnos i redovno dostizale vrhunac.

U istraživanju su učestvovale žene do 69 godina koje nisu u vezi ili braku jer su stručnjaci smatrali da bi žene u vezi osećale obavezu da bolju ocenu daju svom trenutnom partneru čak i ako je realno ne zaslužuje.

Ispitanice su u 70-minutnom testu odgovarale na razna pitanja o svom seksualnom životu, a na osnovu njihovih odgovora istraživači su ustanovili da su najbolji seksualni odnos imale s - humorističnim muškarcima.

Smisao za humor pokazao se kao sjajan pokazatelj seksualnih veština jer upućuje na to da je muškarac opušten u raznim situacijama pa tako i onim intimnim, što je važno za dobru komunikaciju između partnera, a na kraju i dobar seks.

Među drugim kvalitetima našla se i kreativnost. Muškarci koji su kreativni na drugim životnim područjima svoju kreativnost lakše iskazuju i pod čaršavima. Muškarci s ovim kvalitetima pokazali su veći interes za seksualno zadovoljstvo svojih partnerki od muškaraca koji ih ne poseduju.

Izvor: Metro-portal.hr
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još