ACA LUKAS OPLEO PO DUI LIPI: Ovo je moj patriotizam, imam potpuno pravo da odgovorim dotičnoj umetnici! (FOTO)

Aca Lukas oglasio se na Instagramu porukom upućenoj Dui Lipi, nakon njene objave "Zašto Kosovo nije i nikada neće biti Srbija".

Pevač je žestoko opleo po pevačici.

- Kosovo je Srbija! Duvaj Lipa! Gospodo, nažalost i uz izvinjenje svima onima koji su i napisali nešto pametno, ja ću biti prinuđen da isključim komentare. Razlog je očigledan! - počeo je Lukas.

- Iznenadna pojava raznoraznih nepismenih, neobrazovanih, nevaspitanih neandrtalaca, me je naterala da to uradim! Ne pada mi na pamet da ovo preraste u rasističku svađu bolesnih i frustriranih idiota! Svi koji me poznaju dobro znaju da čista obraza pevam u svim delovima bivše Jugoslavije i tako će biti i dalje! Međutim, moja savest i obraz mi nalažu da na ovakve provokacije, ničim izazvane, imam potpuno pravo da odgovorim dotičnoj umetnici. Za razliku od nje, meni ovo niko nije platio, ovo je moj patriotizam, i uz poštovanje svih vera i nacija, čiji patriotizam svakoga poštujem, dozvolićete da iskažem nezadovoljstvo i odgovorim na njenu provokaciju. To je moje pravo i niko mi ga ne može osporiti. Psovke koje su upućene meni od raznoraznih nedorečenih i isfrustriranih likova mi nisu smetale, ali neću dozvoliti da ovo komentarisanje preraste u šovinističku orgiju raznoraznih dokonih kretena. Šta sam imao rekao sam i to je samo odgovor na ono što je rekla dotična pevačica! Hvala - zaključio je Lukas.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: aleksandar_vuksanovic/Instagram

Pogledajte još