KATARINA GRUJIĆ PUTUJE U ŠPANIJU: Nije mi svejedno zbog ove korone

Kaća Grujić uplašena je zbog korone koja sve više uzima maha u našoj zemlji, pa je odlučila da sa sestrom i drugaricom ode u Marbelju na mesec dana!

Kako se saznaje , ona je iznajmila vilu u kojoj će sve tri boraviti i nada se da će se za mesec dana situacija oko virusa stabilizovati.

- Kaća je uznemirena, mnogi ljudi koje poznaje su zaraženi i smislila je da sa sestrom i drugaricom pobegne iz Srbije. Ona je iznajmila vilu u Marbelji gde će provesti mesec dana! Pošto je saznala da je situacija tamo stabilnija, želi da se opusti i odmori. Njeni roditelji takođe planiraju da se sklone iz Beograda dok se ne stabilizuje situacija. Kako je otkazala sve nastupe, žao joj je što ne može da sa publikom peva novu pesmu "Neću da se muvam", ali biće prilike, najvažnije joj da svi budu zdravi. Sada se polako pakuje, a sledeće nedelje ima let - priča izvor i dodaje:

- Kaća je oduševljena vilom koju su iznajmile, imaju i bazen, ali vila ima i privatnu plažu, tako da se baš raduje putovanju. Ni ona sama se ne seća kada je u poslednjih nekoliko godina mogla da izdvoji više od deset dana da se odmara! Žao joj je što ne može da poseti Budvu gde njena porodica ima kuću, ali je sa druge strane nestrpljiva da stigne u Marbelju. Tamo ide prvi put i jedva čeka da je obiđe uzduž i popreko. Biće ovo prava ženska avantura! -završava izvor.

- Nije mi svejedno zbog ove korone, puno je zaraženih i bolesnih, mnogo mi je žao što nam se sve ovo dešava. Tačno je da putujem na mesec dana, planiram da napunim baterije, da se odmorim i nadam se da ću, kada se vratim, zateći bolje stanje u našoj državi. Baš neka teška godina, najbitnije mi je da su svi zdravi - rekla je Kaća!

Izvor: Svet.rs/Star
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.