GRUDI SAM PLATILA DEBELO DA BIH IH POKAZIVALA: Luna Đogani otkrila na šta je potrošila novac od obožavateljke (VIDEO)

Luna Đogani i Marko Miljković gostovali su sinoć u emisiji "Zadruga - Narod pita" i odgovarali na škakljiva pitanja gledalaca.

- Imam novu pesmu, bila je spremna pre Zadruge 3, baš opisuje mene i ceo haos koji mi se dešava, ali ne planiram da bude puštena skoro - odgovorila je Luna na pitanje sa Tvitera.

- Luna se iz*ebala u rijalitiju, isponižavala, a sada hoće da bude nova osoba. Bitno da se grudi vide - još jedan je komentar sa Tvitera.

- Da, nemam problem da kažem, ljudi će me uvek gledati kroz to što sam radila, ali ja idem dalje, radiću na sebi. A grudi sam debelo platila, da bih ih pokazivala - rekla je Luna.

- Feniks na vezi, Luna zna. Vidi se da ste srećni, samo završite svoj odmor. Imate i najviše obožavalaca i najviše hejtera - rekla je gledateljka.

- Kad smo kod fanova, viralan je video gde ti jedan fan daje novac za slikanje i ti si to prihvatila - nadovezao se voditelj.

- Jeste, jedna devojka je rekla da želi da mi da novac, da bih kupila sebi poklon, jer ona nije želela da mi kupuje cveće, plišane igračke. Da sam odbila, uvredila bi se, od tog novca sam odvela svoju ekipu na doručak - objasnila je Luna.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još