LEPE I UDOBNE: Široke pantalone ponovo su moderne

Pantalone koje jedine mogu da zamene haljinu u letnjim dnaima - široke pantalone.

Možete izvući iz maminih ormara jer i ovaj komad odeće se vratio i postaje sve popularniji. Idu uz sve prilike, opuštene i elegantne u zavisnosti kako ih nosite.

Stoje svima, a ima ih u nekoliko varijanti. Sa dužim i kraćim nogavicama, bitno je da su široke. Kad ih jednom obučete zbog svoje udobnosti poželećete da ih imate u svim varijantama i bojama.

Kako nositi široke pantalone ovog leta:

Obuća

Možete ih nositi uz ravnu obuću ili visoke potpetice u zavisnosti od stila koji želite da postignete. Sandale ili salonke, šta vama više prija. Takođe, patike su ovog leta dobrodošle u svim kombinacijama.

Majica

Ako su pantalone široke, majica bi trebalo da je uža. Spajajte suprtne komade odeće. To može biti klasična majica sa kratkim rukavima ili top kraća majica uz pantalone sa visokim strukom.

Elegantna prilika

Dovoljno je da na celu kombinaciju dodate sako, kraći ili duži, samo da prati liniju tela i ističe struk kako vi bio u kontrastu sa širinom pantalona.

Košulja

Uvek i uz sve. Ovog leta su zastupljeni svi modeli i nećete ni sa jednim pogrešiti. Dužu ili kako je popularno, oversized košulju, možete opušteno vezati oko struka tako da će ići i uz ove pantalone.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još