SPUCALI SU GA KOMPLEKSI: Jovana Tomić Matora otkrila nove detalje tuče sa Sanjinim bivšim dečkom

Jovana Tomić Matora preživela je pravu dramu pre nekoliko dana, kada je pretukao bivši dečko njene bivše devojke Sanje Stanković. Ovo je Jovana ekskluzivno potvrdila za portal Pink.rs, a danas se uključila uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal" sa Nemanjom Vujičićem, te ispričala ponovo šta se dogodilo i otkrila kako se sada oseća.

- Dobro sam, živa sam, zdrava sam, ništa mi ne fali, hvala Bogu nije mi prvi put (smeh). Ne bih puno da pričam o celoj situaciji, prvi koji me je pozvao bio je Darko Tanasijević, i dalje ne želim da pričam o tome, bila sam uzrujana. Bilo je šta je bilo, čula sam šta je Sanja rekla, ja sam rekla i njoj i Šopićki da ne daju izjave, ja nisam u tom fazonu. Tad sam ga prvi put videla, to je Sanjin bivši dečko koji se pominjao u rijalitiju, bilo je jako neprijatno, to je restoran u kom ja ručam svaki dan, ja sam izašla ispred, desilo se šta se desilo, pa sam se vratila unutra i nastavilo se, ali dobro, završilo se kako se završilo. Nismo zvali policiju. Nekome se nije svidelo, spucali ga kompleksi i desilo se šta se desilo, kad sam krenula da izlazim, sačekao je kad sam ulazila u taksi, udario me je. Što se mene tiče, ta priča je gotova. Neću o tome da pričam, nije to za priču. Bitno je da smo posle toga seli, bila je rasprava, na kraju sam ja otišla iz restorana, Šopićka je bila najrealnija po tom pitanju. Sanju su svi osudili, ona se stvarno zabrinula, odmah je došla, ja sam bila uzrujana, to bih uradila i ja, vidim da je ljudi osuđuju što je išla da peva, ja sam to znala. Zna gde mi je novi stan, bila je, kupovale smo zajedno - ispričala je Matora.

Zadrugari osudili nasilje

- Iskreno, ja pružam Matoroj punu podršku, ne slažem se sa takvim načinom ophođenja prema jednoj ženi - rekla je Maja Marinković.

- Treba ga privesti pravdi. Sa Matorom sam se čuo, ljude koji tako rade treba kazniti - rekao je Marko Đedović.

- Ja sam dobar sa Matorom, ali ne znam koja je pozadina toga, ne bavim se zadrugarima, vodim svoj život - rekao je Marko Janjušević Janjuš u emisiji Premijera - Vikend specijal.

Izvor: Pink.rs
Foto: matora23/Instagram

Pogledajte još