OLIVERA KONATAR OTKRILA: Teodora Džehverović i Kija Kockar su spavale sa Vukom!

Dugo se spekulisalo da li su Kija Kockar i Teodora Džehverović, bile u vezi sa Vukom Mobom. Jednom prilikom izjavile su da nisu imale ništa više od prijateljstva sa njim.

Naime, sada se oglasila verenica popularnog repera Olivera Konatar i u lajvu preko društvene platforme Instagram, odgovarala je na pitanja pratilaca.

Olivera je istakla da nema sramotu da kaže istinu i ne želi bilo kome da se izvinjava zbog toga.

Konatar je u lajvu rekla:

- Teodora je spavala sa Vukom i nula je od osobe. Ne podržavam i ne poštujem devojke koje varaju svoje momke i zato je smatram nulom od osobe i od žene. Smatram da je Anđelo bio iskren i da je voleo i da on nema mrlju u toj vezi. Ona je svakog svog momka prevarila, bukvalno svakog i zato je ne poštujem.

- Ne znam zašto smatrate da treba da me bude sramota zbog nečega što kažem, Vuk je moj verenik i sutra ću se udati za njega. Jednostavno ako neko ustane i kaže nešto protiv Vuka i na primer kaže "ne, ja nisam imala ništa sa Vukom i on je kreten", kao prvo i Kija i Teodora i Sandra menadžerka su spavale sa Vukom. One su bile Vukova kombinacija. Ako neko demantuje bilo kakvu vezu sa Vukom, ja sam čitala te poruke, znam istinu, znam ko je kad spavao sa njim i znam šta su radili. Vuk nije kreten i nije nikad pričao o tome. Onda su one počele da ga peckaju i da se izjašnjavaju vezano za odnos sa njim kao "nikad nisam bila sa Vukom, nikad ne bih bila sa njim", draga spavala si sa njim posle jednog poljupca i jedna i druga i treća. Neću da se izvinjavam zbog toga što kažem istinu - poručila je verenica Vuka Moba.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: oliverakonatar/Instagram

Pogledajte još
5 komentara
 1. Mili says

  Bravo! I meni je on ljiga od čoveka! On reper!?! Bože me saćuvaj, šta vi danas smatrate repom?! Smoke je reper, a Vuk? Hm, pa Vuk je jedan mali, ružni, naduvani pacovčić 🙂

 2. MV says

  Bravo devojko!!! Zasto da se kriju oloshi?!!

 3. Milica says

  S kim si ti sve spavala? Zna li taj ludak pored tebe?

 4. vera says

  Jel ova verenica normalna. Auu sacuvaj me Boze citala mu poruke. Polusvet

 5. A says

  Pričaš javno s kim je tvoj verenik i otac tvog deteta imao intimne odnose i da mu čitaš poruke… Čega se pametan stidi…

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.