BILA JOJ JE PRVA TRUDNOĆA, BILO JE JAKO LOŠE: Dragan Marinković Maca progovorio o gubitku trojki

Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca i njegova supruga Jovana pre izvesnog vremena izgubili su trojke, a on je sada progovorio o svemu.

Maca je naveo i da se Jovana odlično slaže sa njegovim sinovima iz prethodnih veza.

- Jovana se divno slaže sa njima. Jovana zaslužuje da ima decu, nažalost, imali smo tu tešku situaciju, tako da će dati Bog da se nas dvoje ostvarimo kao roditelji. Ja bih dece 20, neće niko biti gladan. Moja životna želja najveća je da imamo 11-oro dece, fudbalski tim, da živimo u hacijendi. Nas 13 za stolom... Bila joj je prva trudnoća, bilo je jako loše. Tako je, kako je, mnogi parovi prolaze kroz to - rekao je Maca u emisiji "Sceniranje".

- Porodica je smisao svega. Putovanje, bebe, to je najlepše. Imam jedan brak iza sebe. Jednom sam se oženio, imam sa dve žene decu. Imam Lava i Fjodora Simeona. Jesam strog, nema kod mene "li-la" - dodao je voditelj i glumac, čiji sinovi sada imaju 10 i 16 godina.

Maca je priznao i u kakvom je odnosu sa bivšim partnerkama, sa kojima je dobio naslednike.

- U civilizovanim smo odnosima, nema veze što nismo zajedno, što imamo plod naše ljubavi. Zadesilo se, ja sam roditelj. I da su nastali u pijanoj noći, to je moje dete - rekao je on.

Izvor: Espreso.rs
Foto: dragan_maca/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.