NAKON POBAČAJA, SKLONILA SE OD SVEGA: Ilda Šaulić sa porodicom iznajmila kućicu na Resavi

Kada je Ilda Šaulić saznala da je ponovo u drugom stanju i da će svojoj mezimici Emi podariti brata ili sestru, njenoj sreći nije bilo kraja.

Međutim, pre nekoliko dana, Ilda je saznala vest koja joj je srušila sreću koju je zidala kao kulu od karata. Doktor joj je rekao da je izgubila bebu.

U početku joj je to slomilo, bila je loše danima, a onda je ustala poput feniksa, ne želeći da njena mezimica Ema gleda mamu skrhanu od bola i kako plače. Upravo je zbog nje htela je da sve izgura na najbolji mogući način i korača uzdignute glave.

- Zasad, sva moja snaga je preusmerena na oporavak, jer postoje ljudi kojima sam potrebna, pre svega moja ćerka Ema. Upravo zbog nje moram biti snažna čak i u najtežim trenucima - rekla je pevačica za magazin "Glorija", pa nastavila svoju emotivnu ispovest:

- Kad se u obzir uzme sve kroz šta sam prošla, dobro sam. Naravno, i dalje osećam neke posledice intervencije, ali sve će to proći. Mnogo je važnije da sam uprkos svemu uspela da sačuvam unutrašnji mir, da sam se pomirila sa situacijom, u čemu su mi neizmerno pomogli i porodica i prijatelji koji su za mene tu u dobru i u zlu.

Trenutak kada je trebalo da saopšte Emi da neće dobiti brata ili sestru za Ildu i njenog supruga Bojana bio je jedan od najtežih.

- Na svu sreću, imam pametno i za svoje godine zapanjujuće zrelo dete. Svakome ko se javi na telefon je govorila kako će da dobije batu ili seku. Ovo je prihvatila kao neminovnost. Ona je inače takva. Kada je tata poginuo, govorili smo joj kako je on na putu, pokušavajući da je na taj način poštedimo. Nismo znali kako da joj saopštimo istinu, a da ona to razume i prihvati. I onda je jednom prilikom, kada smo joj dali taj odgovor, rekla: "Moj deda nije na putu, on je sa anđelima". Bili smo šokirani, ali smo shvatili da od nje ne treba kriti previše stvari - ispričala je Ilda za pomenuti magazin.

Šarmantna pevačica ove teške momente za nju i njenu porodicu htela je da što pre zaboravi bar na trenutak, jer će bol koju je tada osetila zauvek nositi u srcu. Zato je želela da sa suprugom Bojanom i ćerkom Emom što više vremena provode u prirodi, slušajući zvuke reke.

- Ildi je ovo baš teško palo, ali i posle svega ona ustaje jača. Nije želela da je ćerka gleda uplakanu. Zato su sve troje odlučili da iznajme kućicu na obali reke Resave i tamo provedu nekoliko dana kako bi se opustili. Prija im priroda, reka, zvuk ptica i ispijanje jutarnje kafe u zoru. Bojan je uvek bio njena velika podrška i pokušava da je uteši, a ćerka Ema svojom dečjom razdraganošću joj uvek izmami osmeh. Oni su baš divna srećan porodica - kaže izvor upućen u celu priču.

Ovo je samo jedna u nizu boli koje je Ilda osetila u poslednje vreme. Posle smrti oca Šabana Šaulća, koja se desila 17. februara prošle godine kada je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj, pevačici kao i ostatku porodice trebalo je vremena da prihvate činjenicu da će morati da kroz život idu bez njega, a onda je pre nekoliko nedelja saznala da je pozitivna na virus korona, od kojeg se brzo izlečila.

Izvor: Blic.rs/Gloria/PulsOnline
Foto: ildasaulic/Instagram

Pogledajte još