TANJA SAVIĆ PROGOVORILA O INCIDENTU SA SUPRUGOM: Dva dana nisam znala gde su mi deca, zvali su me iz crne hronike!

Pevačica Tanja Savić nedavno je doživela pravu dramu kada je njen suprug Dušan Jovančević odveo njihova dva sina, Maksima i Đorđa, u Australiju bez njenog znanja. Tanja je dugo ćutala o ovoj temi, a sada je prvi put progovorila o ovom bolnoj temi.

- I dalje se pridržavam svih mera, želim da zaštitim sebe, pa sve oko sebe. Treba svi da nosimo maske. Deca su totalno zaštićena, ona su otišli sa tatom u Australiji i tamo je mnogo manje žarište nego ovde - rekla je ona.

Tanja je zatim ispričala šta se desilo tog dana, na Veliki petak, kada se odigrao ovaj nemili događaj.

- Ja nisam državaljanin Australije. Imam boravišnu vizu, mogu da uđem i izađem iz Australije kad god poželim. Malo mi je teško palo ovo što sam četiri meseca bez dece. Na Veliki petak moj muž je otišao sa decom u Australiju. Ja sam farbala u četvrtak da bih im odnela jaja u petak. Kada sam otvorila vrata stana, on je bio prazan, bez dečijih stvari, bez kofera, deca nisu bila tu. Ja dva dana nisam znala gde su deca, Dušan je isključio mobilni telefon, bio je neostupan. Posle toga su me zvali novinari. Ja nisam znala šta se dešava sa njima, gde su mi deca, gde mi je muž... Prvo me je pozvao neki ženski glas, novinarka je bila u pitanju, i prva rečenica koju sam čula bila je: "Dobar dan, zovem iz crne hronike". Možete li da zamislite kako sam se osećala, nema mi muža, nema dece dva dana, a oni zovu iz crne hronike - rekla je pevačica i dodala:

- Novinari su me zvali jer sam išla da prijavim nestanak, nisam znala gde su mi deca, on se nije javljao na telefon dva dana. Moje srce je hrabro, to je srce majke, sve žene znaju kako je kad si bez dece toliko dugo. Verujem u Boga i u onu rečenicu dobro se dobrim vraća. Govorim isključivo istinu, ne želim nikoga da osuđujem. Viđam decu samo preko Vajbera.
Ona je istakla da će je i ova situacija samo učiniti jačom, ali da ne može da shvati svog supruga koji se u potpunosti okrenuo protv nje.

- On se meni inati, ali se inati majci svoje dece. Nešto mu je popilo mozak, šta ja ne znam. Ja sam jaka i hrabra žena, što me ne ubije to me ojača, to sam rekla sto puta - završila je Tanja svoju ispovest za emisiju "Ekskluzivno".

Izvor: Pink.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još