ZA NEKE DETALJE JE PRVI PUT ČUO NA TELEVIZIJI: Iva Grgurić ne razgovara sa ocem zbog afere sa Šarićem (VIDEO)

Luna Đogani i Iva Grgurić gostovale su u emisiji "Zadruga - Narod pita", a tim povodom progovorile su o svim spekulicijama koje su ostale nerazjašnjene.

Iva je otvorila dušu i otkrila da li se čula sa ocem.

- Čula sam se sa braćom i sestrom, tu je bila i moja maćeha i moj otac. Direktno sa njim nisam, to mi je krivo... Imala sam potrebu da se čujem sa njim, on je meni najbitniji pored moje majke. Ne ide, ta očinska ljubav i ta muška ljubav mi je bila najpotrebnija. Kada sam bila na video pozivu, rekla sam Antoniji, maćehi da ga pozdravi i da ga mnogo volim. Mislim da je njega pogodilo ovo sve, kao i mnogi ljudi, koje je dotuklo i koji su plakali, tako da ja njega potpuno razumem. Jedva čekam da ga vidim i da odem u Osijek. On je teška osoba, mi nismo imali toliku jaku povezanost, ja sam imala dva meseca kada su se razveli. Ja baš, baš bliske roditelje nisam imala, ali se nadam da će nakon ovoga naši odnosi biti sve češći - rekla je Iva i istakla da njen otac nije bio upućen u njene greške iz prošlosti, za šta je prvi put čuo na televiziji.

- On nije, to je njega šokiralo, ali mama jeste znala, i onda verujem da je to njemu bio šok, ali svi to trebaju prihvatiti, ja sam to prihvatila kao poruku. Ja sam to i rekla u "Zadruzi", da mladim devojkama, ženskim osobama, iako ima muških, da prosto ne skrenu tim putem, da idu i trnovitijim putem, ali će svakako bolje proći. Da im ne bude to prioritet, to je sve potrošno, a ono sve što je opipljivo, je pravo u nama.

Izvor: Informer.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još