BOJANA POKUŠALA DA SPREČI SUKOB: Mirko Šijan se potukao zbog svastike?!

Mirko Šijan navodno se potukao sa poznanikom, na jednoj žurki u Novom Sadu, zbog Nataše Rodić, sestre svoje devojke Bojane.

Mirko, Bojana i njena sestra bili su na rođendanskoj proslavi, a navodno je problem nastao kada je Nataša počela da provocira jednog dečka, koji je na istoj žurki bio sa svojom devojkom.

Pomenuti mladić ustao je da upozori Natašu, da prestane sa provokacijama, a u tom trenutku se umešao Šijan, koji je navodno bio u alkoholisanom stanju.

Prema priči osobe koja je prisustvovala incidentu, Šijan se momku unosio u lice, vređao i govorio mu ružne reči, što je njegovog poznanika jako iznerviralo pa je nasrnuo na Mirka.

Nastao je haos, a Šijan je navodno dobio desetak jakih udaraca. Navodi se da se u jednom trenutku, u celu sitaciju umešala i uplakana Bojana koja je bezuspešno pokušavala da prekine sukob.

Rodićeva je preklinjala tog dečka da prestane da udara Šijana, a sitacija se smirila nakon što je pomenuti mladić prestao da udara Mirka.

- Ne znam odakle vam to? Da mi nije možda devojka opet trudna? Neka vam objasni sve taj ko vam je to preneo. Nemam više šta da komentarišem, doviđenja - rekao je Mirko o incidentu.

Izvor: Kurir.rs/Telegraf
Foto: miresijan/Instagram

Pogledajte još