POLNE BOLESTI SE LEČE, SREDIĆEMO SVE: Marko Đedović se zabrinuo za zdravlje Marka Miljkovića (VIDEO)

Bivši zadrugar Marko Đedović poznat je kao osoba bez dlake na jeziku, što se njegovim učešćem u rijalitiju moglo i videti, ali i ne krije da gaji animozitet prema Marku Miljkoviću i Luni Đogani, te koristi svaku priliku kako bi im pokazao da ih "ne miriši".

Nedavno, Marko i Luna su objavili u svom storiju da poklanjaju pun kofer svojih stvari, a Đedovića je interesovalo da li poklanjaju, kako je istakao "čiste ili prljave", čime je izazvao lavinu komentara na svom Instagram nalogu.

Naime, ni sada nije ništa drugačije. Novinar je došao u posed Miljkovićevog video snimka u kom se videlo da Lunin dečko u jednom trenutku izlazi iz automobila i skače sa mosta u vodu, a onda ga je on montirao uz reči pesme Cece Ražnatović "Da sam sad na mostu, odmah bi se bacila".

Marko Đedović se, kako je rekao "zabrinuo za zdravlje" svog imenjaka, te mu je u opisu snimka kog je objavio na svom nalogu poručio sledeće:

Stiže mi jutros klip, pa da vidim jesi li ok? Ja brinem za tvoje zdravlje... Nemoj se bacati, polne bolesti se uspešno leče danas u Srbiji, sredićemo sve! Ako je to razlog ovoga, evo ja ću ti pomoći imam vezu gde god da želiš, da ti pomognem, a ako je ismevanje žrtava samoubistva, tu ti već ne mogu pomoći jer to nije lepo, mogu samo da te osudim ali to ti nije prvi put ti i Ljukica ste ismevali i decu sa posebnim potrebama izgleda je to postalo hronično kod vas... Ako treba da se leči virus i veza u bolnici nekoj javi mi se u DM.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Djedovic (@marko_djedovic_) on

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: marko_djedovic_/Instagram

Pogledajte još