LAV PAJKIĆ POSLE ISIDORINE SMRTI OTVORIO DUŠU: Više ništa neće biti isto bez mame, Vili je najteže, ona je najmlađa!

Književnica Isidora Bjelica, preminula je preključe u pedeset drugoj godini života, nakon što se od 2012. godine borila sa kancerom.

Iza nje ostale su brojne knjige, kolumne, drame, emisije, ali i njene dve najveće kreacije, sin Lav Grigorije Pajkić i kćerka Vila Evanđelina.

Isidorin sin rekao je da porodica nije bila spremna za ovako veliki udarac, uprkos tome što su znali da je bolest uznapredovala.

- Ne znam šta bih vam rekao... U stanju sam šoka! Vest me je zatekla potpuno nespremnog, iako čovek nikada nije spreman da izgubi roditelja, koliko god godina da ima. Kako ovo izdržati - rekao je mladi voditelj i dodao da je bio svestan težine bolesti s kojom se njegova majka borila, verovao je da će kao i uvek do sada, ona pobediti.

- Bolovala je od najgoreg oblika kancera i prognoze lekara nikada nisu bile dobre. Uprkos tome, uspevala je da ih opovrgne i da živi osam godina s tom bolešću - ispričao je on i dodao da će majku pamtiti kao najdragoceniju osobu u životu.

- Više ništa neće biti isto, mi bez nje nećemo biti isti. Ne znam kako ću dalje - rekao je Pajkić.

- Vili je najteže. Ona je najmlađa i bila je jako vezana za mamu - kroz suze je ispričao Lav.

Isidora će biti sahranjena u subotu 8. avgusta u Aleji zaslužnih građana, a istog dana u 12 časova u Sava centru biće održana komemoracija.

Izvor: Alo!/Mondo.rs
Foto: lavpajkic/Instagram

Pogledajte još
3 komentara
 1. Snajper says

  Morbidno. Bljak.

 2. Drakče says

  Srpska deco što množiti znate. Iz ovoga pouku imate: U Srbiji prilike su take, Babe slave, preziru junake. Zato i vi ne mučite se džabe Srpska deco postanite babe.

  1. Ja says

   Ruzno je tako pricati i pisati za nekog ko je preminuo i to u najgorim mukama. Nije trenutak za neslane komentare.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.