SREĆNA SAM ŠTO SAM TI ISPUNILA ŽIVOTNU ŽELJU: Ana Nikolić pokojnoj baki posvetila emotivnu objavu i rasplakala mnoge! (FOTO)

Na današnji dan pre dve godine, baka muzičke zvezde Ane Nikolić napustila je ovaj svet. Pevačica je na godišnjicu bakine smrti evocirala uspomene i objavom na društvenim mrežama rasplakala mnoge.

Ana je putem svog Instagram naloga objavila emotivnu poruku uz kolaž fotografija, gde je istakla da je srećna što joj je pre smrti ispunila najveću životnu želju, da je ugleda sa svojim detetom u rukama.

U kolažu fotografija koji je Nikolićeva objavila su slike ćerke Tare i nje, kao i slike bake, a ona koja je posebno raznežila mnoge je slika na kojoj su sve tri zajedno.

Ana je napisala:

- Niko na svetu ne voli kao baka... To je posebna vrsta ljubavi... I mogu reći slobodno jedina bezuslovna ljubav, pored ljubavi majke prema detetu... Nedostaješ mi puno... I mnogo sam srećna što sam ti ispunila najveću životnu želju... Da me vidiš sa mojim detetom u rukama, pre smrti. Volimo te, bako... Zauvek tvoja A. i T.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još