Stanojević razočaran ponašanjem Moreire

BEOGRAD, 29. januara 2011. (Beta) - Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je "strašno razočaran" samovoljnim napuštanjem kluba Almamija Moreire, ali je istakao da crno-beli "mogu bez svakoga".

"Strašno sam razočaran, jer sam imao dogovor sa Moreirom da ostane ako ne nađe klub do početka priprema. Očekivao sam da će, kao veliki partizanovac i ljubimac navijača, poštovati dogovor, a ne da nas ostavi na cedilu. Sada smo dovedeni u nezgodnu situaciju, ali Partizan može bez svakoga, pa i Moreire", preneo je klupski sajt trenerove reči.

Moreira je napustio klub tokom priprema u turskom gradu Antalija. On nikome nije rekao da odlazi, a ekipu je napustio neposredno pre popodnevnog treninga, iako je ujutru normalno trenirao.

Koordinator za sportska pitanja Partizana Albert Nađ rekao je da je "neprijatno iznenađen" odlaskom Portugalca bez dozvole, kao i da ovaj vezni igrač nikoga nije obavestio o svojoj odluci.

"Nikoga nije obavestio o svojoj odluci da namerava da napusti hotel. Svi igraču su veoma razočarani potezom saigrača i ne mogu da veruju da je tako nešto mogao da uradi. Niko od nas nema informaciju kuda se zaputio", rekao je Nađ.

Dalji postupci Partizana još nisu poznati, ali će ih biti.

"Trener Stanojević će se konsultovati sa ljudima iz kluba i preduzećemo odgovarajuće korake", rekao je Nađ.

Pogledajte još