ZARAZILA SAM SE OD BLISKE OSOBE: Severina Kojić pozitivna na Kovid-19!

Severina Kojić oglasila se danas na svom Instagram profilu, gde je obavestila sve koji je prate na socijalnoj platformi da je pozitivna na koronavirus.

Naime, Seve je ujedno otkrila da je virus dobila od bliske osobe, a što se tiče zdravlja nema nikakve simptome. Naslednik Aleksandar vreme je provodio uz majku, te je Splićanka otkrila da je mališan negativan na Kovid-19, ali da će uprkos negativnom rezultatu biti u samoizolaciji sa ocem.

Kojićeva je objasnila da se vest o njenom pozitivnom rezultatu pojavila 20 minuta nakon što je predala sina ocu, gde ga je zamolila za diskreciju.

Severina je u objavi napisala:

- Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na Kovid-19, dok je test mog sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, preduzela sam sve mere, promptno izvestila oca deteta, te u dogovoru sa njim, predala ga dva dana pre određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test. Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbegli stigmatizaciju deteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dete, u srpskim se medijima pojavila vest da sam zaražena "ludujući po Dalmaciji s detetom". Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, verovatno po povratku u Zagreb, a ne tokom letovanja u Dalmaciji. Budući da je ta osoba juče dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz za oboje bio negativan.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još