MUZIKA NIJE ZA NJU: Andreana Čekić uporedila pevanje Lune Đogani i Kristine Kije Kockar!

Nakon što je Andreana Čekić iznela i ne baš tako povoljno mišljenje o glasovnim mogućnostima Lune Đogani, pevačica je rešila da objasni podrobnije ovaj svoj stav.

- Ne bih rekla da su me njeni fanovi napali, nego pre da sam ih rastužila. Razumem da mnogo ljudi prati rijaliti, da se rode emocije prema učesnicima, ali moramo biti realni - istakla je Andreana.

- Protiv Lune nemam apsolutno ništa, čak mislim da je jako dobra devojka, koja prolazi kroz sve i svašta i nema svoj mir, ali čula sam njeno pevanje i dajem sebi za pravo da prokomentarišem.

- Ne verujem baš da je srećna i sigurna u sebe kada stane na scenu, ni ja ne bih bila opuštena i srećna da pevam bez talenta. To je suština koja mora biti izgovorena. Verujem da Luna ima lepu budućnost ako pokrene neki biznis, ali muzika nije za nju - dodala je Čekićeva.

- Kija Kockar peva korektno. Nije Šaban Šaulić ili Vitni Hjuston, nisam ni ja, ali tačno zna gde joj je maksimum i snima pesme koje joj leže. Što se dueta tiče, nikad ne reci nikad. Kija i ja se ne družimo privatno, tako da ne znam kako bi nam se spojile energije.

Izvor: PulsOnline.rs/Svet
Foto: andreanacekic/Instagram

Pogledajte još