ERMINA PAŠOVIĆ DONELA ODLUKU: Tužiću Anabelu i njenu majku, Luna me je podržala

Ermina Pašović i Anabela Atijas nedavno su bile su gošće emisije "Narod pita", međutim, do kulminacije je došlo kada se uživo u program uključila Anabelina majka Jadranka Polutak s ciljem da zaštiti ćerku od Pašovićeve. I Jadranka je toliko bila oštra i žustra da je Ermina zbog toga napustila emisiju.

- Šta da kažem, nedavno sam imala duel sa Anabelom koji će se verovatno završiti na sudu. Pa žena me je nazvala prostitutkom, a nema dokaze. Sad me njena majka napada, naziva me mahalušom i golubom preletačem. Šta hoće ta žena od mene, deluje kao da pravi sebi reklamu za "Zadrugu 4". Pa nisam im ja kriva što ih je Luna sve otpisala - kaže za "Star" Ermina koja ima podršku Lune kada su u pitanju tužbe prema Anabeli i Jadranki.

- Razgovarala sam sa Lunom, ona je na mojoj strani i rekla mi je da radim kako ja mislim da treba. Ona se neće mešati, ali od nje imam zeleno svetlo! Anabeli je krivo što su Luna i Marko ostali sa mnom u kontaktu i što se svakodnevno čujem sa Gagijem. Upućena sam u sve, za razliku od nje i njene majke. Sigurna sam da je Anabela napujdala majku Jadranku da se ponižava i zove u emisiju da me proziva kako sam spletkaroš. Ja za sve što pričam imam dokaze, a one neka se pripreme za sud - rekla je Ermina, odlučna da ide do kraja.

Izvor: svet-scandal.rs/Star
Foto: ermi.bolan/Instagram

Pogledajte još