BITNI SU GESTOVI: Ne izjavljuju ljubav često, ali to pokazuju

Reči su lepe, ali dela su ipak važnija od njih, čak i kada su u pitanju dve čarobne reči – "volim te". Ovi gestovi znače nam više od njih.

1. Ostaje uz vas kada ste bolesni

Ne beži iz kuće kod prvog znaka prehlade i gripa u strahu da će se i on zaraziti. Umesto toga kuva vam čaj ili supu i radi sve što je u njegovoj moći kako bi vam bilo bolje i kako biste što pre ozdravili.

2. Obraća pažnju na vaše interese

Možda mu odlazak na izložbu nije najzabavnija stvar na svetu, ali rado će vam ispuniti želju i pogledati je s vama jer zna da vi uživate u tome. To znači da ćete vi sledeći put s njim deliti zadovoljstvo gledanja nekog akcionog filma ili fudbalske utakmice. Upravo je to jedna od tajni uspešne veze – zajedničko uživanje u "pojedinačnim" interesima.

3. Isto se ponaša i kad je sam sa vama i kad ste u društvu

Žene su često svedoci neočekivanih promena u ponašanju svog partnera kada su u blizini njegovih prijatelja ili porodice. Odjednom se ponaša nedostupno, zanemaruje vas ili zbija glupe šale na vaš račun, a čim se maknete od drugih ljudi, postaje manji od makovg zrna? Pravi muškarac uvek je isti, bez obzira na to da li ste sami ili u društvu. Nema "različite" ličnosti za druge ljude i prilike.

4. Dodiri i nežnosti za njega nisu samo uvod u seks

Nakon dugog i napornog dana ponekad nam samo treba topli zagrljaj, češkanje po leđima i sve druge male nežnosti bez kojih ne možemo. Muškarac koji zna da ih pruži bez očekivanja strastvenih intimnih trenutaka zarobiće žensko srce.

5. Ne odbija druženja s vašim prijateljima i inicira susrete sa svojim društvom

Osećaj da vas partner skriva od svojih prijatelja ili izbegava vaše, dugoročno može da nanese štetu vezi jer stvara osećaj da niste dovoljno dobri.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još