HVALA NA BRIZI: Marina Tucaković otkrila šta stoji iza njene objave koja je uzburkala javnost

S obzirom na to da vodi bitku sa opakom bolešću, mnogi su zabrinuti za zdravstveno stanje Marine Tucaković, a njena poslednja objava na društvenim mrežama izazvala je lavinu komentara.

Naime, Marina je kratko poručila:

- Da sam samo loše, bila bih bolje nego sada.

Ipak, kako je ovim rečima izazvala brojne komentare, ali i nekoliko članaka u novinama i na portalima, Tucakovićeva se ponovo oglasila.

- Ovo je stih pesme, a ne nešto zabrinjavajuće za moje zdravlje. Hvala na brizi, ali sve je okej. Ne mogu sad da otkrijem za koga sam napisala ovaj stih, ali da se zna - objasnila je Marina.

Kada je reč o zdravstvenom stanju Tucakovićeve, ona je u poslednjem intervjuu za "Svet" otkrila:

- Fond pokriva nešto, a veći deo se radi po privatnim klinikama, jer je Institut, nažalost, preopterećen, pa ko zna kada bih došla na red. Plus, tu su dodatne terapije, sve to košta, jezivo je skupo, bar za moj džep. Prijatelji su mi se javili i pomogli mi kad sam se razbolela. Sad stvarno ne bi imalo smisla da tražim pomoć od bilo koga jer su i oni u nezavidnoj situaciji. Ja nikada ništa nisam tražila, meni su sami pomagali koliko su mislili da treba i hvala im na tome. I ja sad neuporedivo manje zarađujem, jedina dobra stvar je što makar stiže novac od autorskih prava. Nisu to sad neke frapantne cifre, ali kako je pre bilo, sad je dobro, hvala Bogu. Ne znam kolika su tuđa primanja, ali Futina i moja su pristojna. Uspevamo nekako uz borbu da pokrijemo moje lečenje.

Izvor: Blic.rs
Foto: marina.tucakovic/Instagram

Pogledajte još