ZALJUBLJENA U PROGRAMERA: Emina Jahović ima novog dečka?!

Emina Jahović ima novog dečka i reč je o programeru Ronu Gurćaju, sa kojim se pevačica viđa već mesec dana, ali ga i dalje krije od javnosti.

- Emina i Ron nisu spremni da se zajedno pojavljuju u javnosti, pa se kriju od svih. Često sede u jednom restoranu u blizini njenog doma i deluju baš zaljubljeno. Ron dolazi kod nje kući, a upoznao se i sa Emininim sinovima Jamanom i Javuzom - priča izvor za "Informer" i objašnjava zašto Jahovićeva krije svog izabranika:

- Ron nije milioner kao njeni prethodni momci, ali sasvim solidno zarađuje. Živi u jednom gradu u Turskoj, ali je u poslednje vreme sve češće u Istanbulu, kako bi bio bliže Emini. Njoj prija sva ta pažnja, ali je oprezna jer se do sada više puta zeznula kada su muškarci u pitanju.

Sve njene veze sa turskim bogatašima neslavno su se završile.

- Godinu dana je bila u vezi sa milionerom Sadetinom Saranom i on je bio njena najveća ljubav posle razvoda. Rastali su se u oktobru i Emina je dugo patila. Kasnije je pokušala da se skrasi pored biznismena Saliha Čečena i Ibrahima Kutlaja, ali ni to nije potrajalo. Zato se ona nada da će joj veza sa jednim običnim momkom doneti sreću - objašnjava izvor.

Atraktivna pevačica još nije svom bivšem mužu Mustafi Sandalu ispričala da ima novog izabranika.

- Emina i Mustafa su ostali u odličnim odnosima i među njima nema tajni. Međutim, još nije spremna da sa njim priča o Ronu, dok se ne uveri da njihova veza ide u dobrom pravcu - zaključuje izvor.

Izvor: Informer.rs
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još