IZGUBILA SAM ONO NEŠTO ŠTO ME JE IZDVAJALO OD OSTALIH: Sara Jovanović progovorila o kompleksima koje je stekla nakon učešća u takmičenju "Prvi glas Srbije"

Sara Jovanović već je osam godina na sceni i priznaje da takmičenje "Prvi glas Srbije" jeste bilo borba, ali da je njena prava bitka počela tek nakon toga.

- Ja sam osam godina na muzičkoj sceni, i mislim da osam godina nije malo. Nakon takmičenja sam imala problem da skinem etiketu takmičara i mladog izvođača. Trebalo mi je dugo da se u pravom svetlu predstavim publici, da oni shvate zašto sam ja tu, koja je moja namera i poruka. To je baš bio dug put, prvenstveno je meni trebalo dugo vremena da se naviknem, jer mi se čini da se sve prebrzo desilo - kaže pevačica.

Kaže, najviše ju je povređivala jedna stvar.

- Ja sam htela da se dokažem kao performer, a onda su u nekom trenutku krenuli medijski naslovi da ja idem na kartu da stalno ističem stas zato što nemam glas! To svakome može da izazove frustracije i komplekse, a i meni je. Pa sam se nakon toga trudila da se fokusiram na glas, a samim tim sam izgubila ono nešto što je mene izdvajalo od ostalih - objasnila je Sara.

Shvatila sam da ne možeš svakome da udovoljiš, i da je treba da pratiš neki svoj osećaj, a da definitivno određene stvari ostaviš po strani, inače se pogubiš. Malo je reći da se pogubiš. Ako odlučiš da obučeš prvo na šta si naleteo kod kuće, onda nailaziš na osude: Pa kako si to sebi dozvolila? Ne središ se - kako si to sebi dozvolila? Previše se središ - Bože, ona ide nonstop na tu kartu senzualnosti, seksipila. I ono što me možda najviše remeti proteklih nekoliko godina je to što se od javnih ličnosti konstantno očekuje neki komentar i neko mišljenje - iskrena je Jovanovićeva.

Izvor: Mondo.rs/Telegraf
Foto: sarajoofficial/Instagram

Pogledajte još