NJEGA NE INTERESUJE ZAJEDNIČKI ŽIVOT: Milica Kemez otkrila detalje raskida sa Borom Santanom!

Otkako su objavili svoj raskid, nekadašnja zadrugarka Milica Kemez dobija razne poruke, kako od svojih, tako i do fanova Bore Santane.

Kemezova se nedavno uključila u lajv preko svog Instagrama i pokušala da stane na put svemu tome.

- On je izabrao svoj put, karijera, snimanje pesama, nastup i ostalo. Nama se razilaze putevi, on je odlučio da ide svojim putem, ja svojim, stvara mi tenziju kad me svakodnevno pitate šta je s njim, što se ne pomirite. Nećemo se pomiriti, ne želim da se pomirim, to je tako najbolje za oboje, nisu sve stvari kako izgledaju vama, mnoge stvari ne znate i ne treba da znate. Samo te svakodnevne poruke nemojte da mi šaljete, jer me ne zanima, nemojte mi ta pitanja vezano za to, ako me volite poštujete, podržavate, nemojte mi slati te stvari. Eto to sam želela da vas zamolim. Umorna sam od celokupne te priče, ne mogu više to da podnesem da čitam, opterećuje me, smara me. On dečko živi svoj život, njega ne interesuje zajednički život, porodica. Bila sam iskrena u toj vezi, njega to ne interesuje, dečko je izabrao drugi put i ide tim putem. Nema potrebe da njegovi prijatelji mene vređaju, to je sve bespotrebno i što je najgore nema poentu - ispričala je Milica i na kraju iznervirana, dodala:

- Napu*ite mi se ku*ca svi koji me vređate ovde, za svako prostitutko i ku*vo ćete na sudu morati da odgovarate i za Švicu - rekla je Kemez pre nego je prekinula lajv.

Izvor: SrbijaDanas.rs
Foto: milicakemezofficial/Instagram

Pogledajte još