NISAM DOBRA MAJKA: Jovana Jeremić Milošević u svojoj ispovesti iznela potresne detalje iz života

Svoju nikad ispričanu priču i traume iz detinjstva, ali i sadašnje stavove, Jovana Jeremić Milošević iznela je u emisiji "Glamur specijal".

Jovana je odrasla u Ljigu i uvek se izdvajala od drugih, jer je bila najbolji učenik i đak generacije.

Svoje detinjstvo je provodila učeći, nemajući ni malo slobodnog vremena i sve to da bi osvajala nagrade na republičkim takmičenjima. Iako je bila najbolja, preživela je ogromne traume od direktora osnovne škole u koju je išla, a kasnije i veliko šikaniranje, kao i vršnjačko nasilje drugara iz odeljenja.

Oduvek je bila veliki borac i imala je samo jedan cilj, a to je da bude najbolja, te zato napušta svoj rodni grad i prelazi u Beograd, gde je stvarala svoj medijski i materijalni kapital.

Lea je kruna njene ljubavi sa političarem Vojislavom Miloševićem, ali ona za sebe smatra da nije dovoljno dobra majka, jer ne posvećuje dovoljno vremena svojoj mezimici zbog posla kojim se bavi.

Emisiju uz koju će mnogi zaplakati možete pogledati u nedelju od 19:55 časova na "Hepi" televiziji i u "Glamur specijalu" čućete nikad ispričanu emotivnu i potresnu ispovest Jovane Jeremić.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: jovanajeremicmilosevic/Instagram

Pogledajte još