ŽENA MORA BAR JEDNOM DA SPAVA SA POGREŠNIM MUŠKARCEM: Sanja Marinković iznenadila statusom nakon kraha braka (FOTO)

Sanja Marinković podelila je status na svom Instagram profilu koji se tiče muškaraca te podigla veliku prašinu s obzirom na to da je nedavno pokrenula parnicu za razvod braka i da je njena ljubav sa Aleksandrom Uhrinom doživela krah.

- Smatram da svaka žena sebi mora da da šansu da popije jednu kafu, zaspi sa pogrešnim čovekom, zaplače pred mnogo ljudi, padne sa štikli ili pošalje poruku koju je rekla da neće nikada - piše u njenoj objavi.

- Pa, i ne mora, ali... - dodala je, pa zaključila na kraju:

- Možemo o tome i u Magazinu In.

Pored brojnih komentara fanova, obratio joj se Jugoslav Karić, a voditeljka je njegove reči podelila na storiju.

- Nema ko šta da smatra ili ko kome da da šansu - ono što jedna žena uradi je njen put ka sebi... Ne postoji pogrešna kafa, pogrešan seks, pad sa štikli, pogrešna poruka, a kamoli plakanje u javnosti... Ta žena koja je sve to prošla nije ni lošija ni bolja od one koja to nije! Već je bogatija, sa životnim iskustvima koje je čine ženom satkanom od svile i zlata... i njena suza, nije obična suza... njena reč, nije obična reč... njen pad sa štikli nije više običan pad... i njen život svakako nije običan život... ona je žena koja živi u ritmu univerzuma... ona je boginja... pre svega sebi i zbog sebe... - napisao je on.

 

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: sanjamarinkovicofficial/Instagram

Pogledajte još