HUREM ČEKA BEBU: Merjem Uzerli u petom mesecu trudnoće

Nemačka glumica poreklom iz Turske Merjem Uzerli (37), koja se proslavila ulogom Hurem u popularnoj seriji "Sulejman Veličanstveni" očekuje drugo dete. Glumica koja je osvojila srca brojnih gledalaca, mnogo pažnje je privlačila i svojim burnim ljubavnim životom. Legendarnoj sultaniji su zavideli na snazi i bojali se njene odlučnosti, ali Merjem je u privatnom životu potpuno drugačija od lika koji je tumačila.

Kako je serija "Sulejman veličanstveni" postigla veliku populanost, Merjem nije umela da se nosi sa tom životom promenom. Često je govorila kako je serija iscrpela, a susret sa Kanom Atešom bio je fatalan za nju. Ubrzo je zatrudnela ali turski zavodnik, koji je već imao dvoje dece, nije želeo još jedno.

- Rekao mi je: "Ja već imam dvoje svoje dece i treće mi ne treba. Moraš da abortiraš! Uostalom, zar ne misliš da je tako najbolje za oboje. Pomisli samo šta će novine pisati. Reći će da si napustila seriju zbog trudnoće, da si lagala. Ova beba će sve upropastiti. Abortiraj, to danas svi rade!" - bila je iskrena Hurem.

Ipak, Hurem je odlučila da zadrži trudnoću. Kada je 2014. godine rodila ćerku Laru ceo život okrenuo na bolje. Ona je sada ceo njen svet koji će uskoro biti bogatiji za još jednu devojčicu.

- Trudna sam pet meseci. Ako sve bude u redu, u januaru ću roditi devojčicu. Lara je već dugo želela brata ili sestru i veoma sam srećna što će joj se ta želja uskoro ostvariti. A, i ja sam sretna jer osnivam porodicu - rekla je glumica koja već nekoliko godina živi u Berlinu.

I dok svi s nestrpljenjem iščekuju da čuju ko je otac, Merjem je ostala tajanstvena:

- Neke stvari bih zadržala za sebe - rekla je sa smeškom i tako obožavatelje ostavila da i dalje licitiraju imenom oca njene bebe.

Izvor: Story.rs
Foto: meryemuzerlimeryem/Instagram

Pogledajte još