POČELA "ZADRUGA 4": 54 takmičara uselilo se u Belu kuću

Četvrta sezona rijalitija šou programa "Zadruga" počela je sinoć na TV "Pink", a na imanje u Šimanovcima uselilo se više od 50 takmičara, najrazličitijih profila.

U "Zadrugu 4" prvi je ušao bivši robijaš Kristijan Golubović, dok se odmah za njim pojavila Marija Kulić, koja je i u prethodnim sezonama bila stanarka Bele kuće.

Anja Todorović i njen dečko Jovan Cvejić Cvele sledeći su se pojavili u studiju. Anja je model, a pored toga igra i fudbal, dok se Jovan predstavlja kao "klaber".

Naredna učesnica bila je Ljiljana Stevanović, nekadašnja inspektorka u Ministarstvu unutrašnjih poslova, gde je radila dugi niz godina, a jednom prilikom učestvovala je i u hapšenju Kristijana Golubovića.

Za njom su ušli i pevač Mišel Gvozdenović, nekadašnja velika ljubav Miljane Kulić, Anabela Mićić, Jovana Matijević, kao i učesnica iz prethodne sezone, Milica Kemez.

Učesnik "Zadruge 4" je i Alen Hadrović, suvlasnik nekoliko beogradskih noćnih klubova, kao i Jovana Tomić Matora, koja je ušla ruku pod ruku sa Žanom Đorđević, devojkom od koje se poslednjih meseci ne odvaja.

Na imanje se uselila i Andrea Anđelković, poznata Beograđanka koja svojim glasom krasi najpoznatiju ulicu Beograda, zatim evropski prvak u šahu Mladen Rajković, kao i odbojkaš Vladislav Mandić.

Filip Mijatov, bivši izabranik Ane Korać koji je kratko boravio u "Zadruzi 3", sada je ušao i u četvrtu sezonu.

Nakon Filipa u studio je stigla atraktivna Hrvatica Monika Horvat, a potom i nekadašnji zadrugar Marko Đedović, jedan od učesnika treće sezone.

Car Filip, koji za sebe kaže da je opasan momak, takođe je postao učesnik "Zadruge 4", a nakon njega pojavila se još jedna dama - Ivana Marinković.

Učesnici četvrte sezone su i Rada Vasić, pevač Bojan Savić, paparaco Zoran Buđić Kobra, Nenad Lazić, koji se predstavlja kao influenser i tiktoker, kao i Stefan Šebez poznat kao skandal majstor, koji je najavio da će obelodaniti sve o aferi sa Lunom Đogani.

Gledaocima se potom predstavila Paula Hublin, misica iz Zagreba, kao i njen dečko Fran Pujas, koji je prekriven tetovažama.

Milomir Ćuković naredni je zadrugar koji se predstavio javnosti, poznat je po revijama za Armani i Filip Plejn, a potom i Lepi Mića, rijaliti veteran.

U Zadrugu je ušao i Nenad Aleksić Ša – pevač, jedan od najpopularnijih na našoj muzičkoj sceni, ima milione pregleda na Jutjubu. Poznat po aferi sa bivšom zadrugarkom koja ga je mogla koštati braka. Nakon Ša, u Belu kuću je ušao i Kenan Tahirović – dečko zbog koga mnoge devojke sanjaju da budu žene od sultana, zatim rođaka Ere Ojdanića, Snežana Ojdanić, Toma Panić i Ana Bulatović koja za sebe kaže da je bez dlake na jeziku. Ovoj petorci se pridružila i Anđela Milenković koja ulazi da dokaže istinu i da razotkrije sve vezano za afere koje joj nimalo ne prijaju.

U narednoj grupi led je probila Elena Stojčić. Još jedan poznati tiktoker postao je učesnik "Zadruge 4" - reč je o Mitru Popoviću, koji najviše voli izazove.

Posle Mitra, publici se predstavio i Đorđe Milutinović – kaže da ne preza od zauzetih devojaka i da je uvek za dobar provod i dobru zabavu.

Zvezdana Stevanović je takođe nova zadrugarka. Ona je zvezda u usponu, za sebe kaže da je najčešće opisuje rečenica "pitoma, a besna", kaže da joj "Zadruga" predstavlja najveći izazov i da jedva čeka da druženje počne.

Posle Zvezdaninog predstavljanja, usledilo je još jedno, za mnoge potpuno neočekivano iznenađenje - u "Zadrugu 4" ušao je poznati zavodnik i rijaliti zvezda Vladimir Tomović!

Pevačica Rialda Karahasanović je takođe nova učesnica Zadruge, baš kao i Vasilije Ilić košarkaš i pevač i Aleksandra Nikolić koja je jedna od najatraktivnijih bivših zadrugarki, i sad ponovo ulazi u trku za prvo mesto. Njima su se pridružile i Dragana Mitrović (Spasojević) i Maja Marković - medicinska sestra koja je noći provodila u Urgentnom centru, noćima lečeći najteže pacijente.

U Belu kuću se uselio bivši dečko Teodore Džehverović, Anđelo Ranković, Jovana Ljubisavljević višegodišnja misica Srbije, Milan Janković Čorba - reper, pevačica Ivana Šašić, Miki Đuričić, Sandra Rešić i Miljana Kulić.

Ogromno iznenađenje je bio ulazak i majke Kristine Kockar, Nadice Zeljković. Takmičarima se u Beloj kući pridružio i Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob.

Izvor: Blic.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još