PALI ME TVOJ DODIR: Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović proveli burnu noć u izolaciji (VIDEO)

Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović ove nedelje su potrčci prvog vođe u novoj sezoni - Lepog Miće. Nakon emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" Miljana je pratila Mišela po imanju, mazila ga, tražila da je nahrani i ljubila njegovu sliku.

Takođe, Miljana mu je obećala i "sjajan provod" u izolaciji narednih noći, a onda ga je pozivala da spavaju zajedno. Kulićeva mu je čak predložila i da se pomire, ali izgleda da od toga, za sada, neće biti ništa.

- Hoćeš da uzmeš ili nećeš? - pitao je Mišel Miljanu, a ona je želela da je nahrani pa je otvorila usta.

- U izolaciji moraš da spavaš. Spavaćemo zajedno - rekla je Miljana.

- Ne, ne, ti nikada nećeš sa mnom spavati. Nemoj da me pipaš, nemoj da preteruješ... Tražila medeno srce, ovako zinula i kaže: "Nahrani me" - rekao je Mišel.

- Vidi kako si sladak... Kada ćeš meni da napraviš da jedem? I ja sam gladna - rekla je Miljana.

- Beži, bre! Ti znaš šta si radila... - govorio je pevač.

- Hajde da se družimo, da se ja tebi izvinim za neke stvari, da se ti meni izviniš za neke stvari. Ti možeš da se izboriš za reč, mogu da ti budem moralna podrška, ja mogu sve... Hajde lepo ti i ja da se pomirimo. Veličina čoveka je da oprosti - izjavila je Miljana.

- Ne mogu da oprostim nekome ko je meni pravio pakao od života - rekao je on.

- Grešila sam i kajem se zbog toga. A ti si preterao malo i za staklo i za psa. Tako ću da ti pevam u izolaciji večeras dok budemo spavkali. Hajde zajedno da ručkamo. Meni je slađe od tebe - pričala je Miljana.

- Ne brini Miljo, neću ja još da spavam. Vidi, opet ona mene pipa... Skloni se od mene. Ti si meni pravila velike probleme. Vidi opet ona mene pipa - rekao je Mišel.

- I Darku Laziću sam pravila probleme. Pa mazim te... Što ti smeta moj dodir? Ne odvajam se od njega deset meseci. Mogu li da poljubim tvoju sliku, već kad ne mogu ovako - dodala je Miljana i poljubila sliku.

Dok su sedeli ispred paba Miljana se setila i svog dečka Lazara Čolića Zole.

Da situacija bude još zanimljivija, ona je istakla kako je Mišel počeo da joj liči na Zolu.

- Počeo si da me podsećaš na Zolu. Imate isti nos, pogled, oči... Izaberi nekog da na mene liči. Hajde, pruži ruku. Da li hoćeš da pružiš ruku? Progovori sliko da još jednom čujem dragi glas? - rekla je Miljana i pevala pesmu Darka Lazića.

Miljana je otišla prva u sobu za izolaciju i spojila dušeke. Ona će tamo spavati narednih dana sa Mišelom. Nakon razgovora sa Mikijem Đuričićem, Miljana je presrećna ušla u sobu.

Tamo je Mišel već bio u krevetu, a onda je krenula u akciju. Počela je da ga mazi, a želela je i da ga poljubi. U jednom momentu setli su se i njenog dečka Zole, a Miljana je istakla kako Mišela niko ne može da zameni.

- Nema spavanja! Ja sam opasna Mišel... Ako smeš, zaspi. Ovde smo Zola i ja proveli dug vremenski period. Najviše smo voleli izolaciju i rehabilitaciju. Hajde nešto da mi otpevaš - rekla je Miljana.

- Nemam glas - izjavio je Mišel.

- Ali imaš stas. Mišo, bojim se samoće. Što si ostavio devojku? Mislim, što te je ostavila? Mišo, ja moram još malo da približim krevet. Pored tebe se osećam sigurno. Dočekajmo jutro zajedno, bar toliko duguješ mi ti - govorila mu je ona.

- Nemoj posle Zola da bude ljubomoran - podsetio je Mišel Miljanu na dečka.

- Ko bi rekao da ćemo ti i ja biti zajedno u rijalitiju. Imaš čast da spavaš pored Miljane Kulić - rekla mu je Miljana.

- Miksi, ne zanosi se - poručio joj je Mišel.

- A, počeo si da mi tepaš i da me zoveš Miksi. Ugrej me - rekla je Miljana.

- Ti ideš predaleko. Ti treba da budeš tamo. To nije lepo. Gleda te Zola, a ti se približila meni. Nema potrebe da ti budeš pored mene - nastavio je Mišel.

- Zna Zola da ja njega najviše volim. Kakav Zola, tebe niko ne može da zameni. Ti si na svetu najlepši - rekla je Kulićeva.

- Miksi, pali me tvoj dodir, nemoj to da radiš! Nemoj da me dodiruješ - insistirao je Mišel.

- Hajde da te poljubim za laku noć - dodala je Miljana.

- Ne, ne... Ja ne volim to. Hajde tamo u ćošak. Mnogo me plašiš kad me gledaš tako - rekao je pevač.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još