MUŽ PEVAČ JU JE TUKAO U TRUDNOĆI, BEBA JE BILA ŽIVA 24 SATA: Otkriveni detalji potresne životne priče Dragane Mitrović Spasojević

Dragana Spasojević Mitrović iz Novog Sada preživela je pravu životnu dramu jer je godinama trpela porodično nasilje. Zbog batina se, porodila u šestom mesecu trudnoće, ali je nažalost njena beba preminula.

- Dragana je doskora bila u braku u kojem je trpela nasilje. Njen bivši suprug, koji je pevač po zanimanju, tukao ju je gotovo svakodnevno, čak i kada je bila trudna - počinje priču izvor blizak zadrugarki i objašnjava da je Dragana zbog nasilja doživela prevremeni porođaj.

- Bila je u šestom mesecu trudnoće kada se to dogodilo. Doživela je ogroman stres zbog batina koje je toga dana dobila, pa je završila u bolnici. Kada je stigla, porođaj je već počeo, a lekari nikako nisu mogli da ga spreče. Porodila se tri meseca pre vremena i rodila živu bebu. Nažalost, nakon 24 sata, dete je preminulo, a Dragana se nikada nije oporavila od tog gubitka - ispričao je izvor blizak toj zadrugarki.

- Mesecima je bila u depresiji i krivila je sebe za to što joj se dogodilo. Nikuda nije izlazila i ni sa kim se nije družila, a kada se malo oporavila, smogla je snage da podnese zahtev za razvod od nasilnog supruga - kaže izvor na kraju, a tu priču potvrdila je i Draganina prijateljica Tanja.

- Tačno je to što ste saznali. Dragana nažalost jeste prošla kroz pakao sa bivšim suprugom i jeste joj dete preminulo. To se sve desilo pre pet godina i, iako se trudila da krene dalje, sve to je ostavilo traga. Ona sada nema nikoga, ima 33 godine i nadam se da će joj ova "Zadruga" pomoći da iz sebe izbaci sve što joj je na duši, a da će izaći iz nje mnogo jača i srećnija - rekla je Tanja.

Izvor: Alo.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.