GLUMIŠ MAJMUNA, HOĆU DA IDEM KUĆI, NE MOGU JA OVO: Monika Horvat grcala u suzama zbog Filipa Cara (VIDEO)

Monika Horvat posvađala se sa svojim prijateljem kog poznaje 13 godina - Filipom Carom. U ovaj haos umešan je i Vladimir Tomović, a nakon toga Monika je završila u suzama.

- Filipe, lični sukob s tobom i Tomovićem je zbog Monike bio. To da ste se posvađali zbog kreveta, to ne pije vodu - rekao je Mića.

- Ja nikome nisam prišao i pričao o tebi i meni Monika. Ako si pričala s Mićom ili s bilo kim, možeš mi reći. Ja kada se na tebe naljutim, od detinjstva, ja te oteram u k*rac, znaš koliko moja ljutnja traje, ja se vratim i odljutim... Ja s tobom nisam pričao sinoć, nisam pričao danas. S drugima nisam pričao o tebi i o meni - govorio je Filip.

- Primio si se na ovo. Kasnije ćemo da pričamo pred milionima. Rekla sam Jovani da ću sa Filipom pričati kad uhvatim priliku. Pričala sam sa Mićom. Ja sam htela kasnije sa tobom o tome da pričam, sedi sada i ćuti. Neću da se derem. Hoću doma! Sedi, glumiš majmuna. Molim te, sedi, posle ćemo da pričamo tihim tonom. Vidiš šta radiš od mene? Samo sedi i ćuti! Hoću kući! Samo me pošaljite doma! Ne mogu ja ovo! - govorila je Monika kroz suze.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Yotube

Pogledajte još