PRODALA JE OČEVU SAHRANU ZA 10 HILJADA EVRA: Miki Đuričić opleo po Kiji Kockar, produkcija ga opominjala! (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević pridružio se zadrugarima u Beloj kući kako bi zajedno pretresli najaktuelnije teme u Zadruzi. Gledaoci su smislili zanimljiva pitanja za rijaliti učesnike, a jedno je bilo upućeno Mikiju Đuričiću.

- Da li ti je Kija i dalje slaba tačka s obzirom da je blatiš, a Luna ti je dobra? - glasilo je pitanje za Mikija.

- Sada ću da se obratim tim Kijinim fanovima. Ne pričate sa tatom, ne znam koliko godina, tata vam umre, vi u rijalitiju i prodate za 10.000 evra sahranu tatinu da ide na televiziji. Da li treba da pričam dalje o moralu te osobe i kakva je to osoba. Znači, ne pričaš sa tatom tolike godine, sve najgore rekla o njemu i na kraju snimiš tatinu sahranu. Iz rijalitija prate kamere za novac. Nemojte da mi vređate inteligenciju. Znam ja, zna i Mića - bio je besan Miki.

- Ja ne znam za 10.000 - rekao je Mića.

- Šta ne znaš kad ih je vodila da snimaju sahranu? Ja lupam 10.000 - 15.000, nije džabe prodala sahranu sigurno - tvrdio je Miki.

- Pristrasan si strašno. Ti si bio veliki prijatelj Kije Kockar, veći nego ja - branio je Mića Kiju.

- To da je prodala sahranu su laži od fanova i hejtera, veruj mi. To nije istina. Sahrana jeste snimana, ali nije Kija ta koja dozvoljava. Poenta snimanja i pojave kamermana na sahrani pokojnog Kijinog oca i Nadicinog bivšeg muža je to što su snimani Sloba i Kija, a ne sahrana i sprovod. Snimani su Kija i Sloba koji su izašli iz rijalitija u tom trenutku na sahranu - umešao se Milan Milošević u ime produkcije.

- I da jeste dobila pare, znaš kada ćete reći - rekao je Miki.

Ostaje da vidimo kakva će biti Kijina reakcija na ove Mikijeve optužbe.

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još