IZ WC ŠOLJE NE VREBAJU SAMO BAKTERIJE: Tajlanđanina ujeo piton za penis dok je vršio nuždu

Jedan tinejdžer hitno je prevezen u bolnicu pošto ga je piton ugrizao za penis dok je sedeo na toaletu u svom domu, u Tajlandu.

Širapop Mašukarat, koji ima 18 godina, bio je u toaletu u utorak uveče, kada je osetio iznenadni bol. Tinejdžer je spustio pogled i video pitona stegnutih čeljusti oko njegovog penisa. Krv je curila po pločicama toaleta.

Ipak, piton je brzo prestao s napadom a mladić je prestravljeno vikao i istrčao iz toaleta tražeći pomoć. Sve se dešavalo u Tajlandu u mestu Nontaburi, na oko 20 kilometara od Bangkoka.

Sa mladićem je u kući bila i njegova majka koja je tinejdžera smirivala dok nisu stigli bolničari i odvezli Širapopa u obližnju bolnicu Bang Jai.

Lekari su morali da tretiraju rane antibioticima a tinejdžer sada ima i tri šava na mestima ujeda.

- Bio sam u toaletu, ali nekoliko trenutaka nakon što sam seo, iznenada sam osetio bol u penisu. Spustio sam pogled i video da je tu zmija. Nije bila baš velika, ali njen ujed je bio tako jak. Nadam se da ću se oporaviti - rekao je Širapop.

Osoblje iz službe zadužene za divlje životinje, takođe je stiglo na lice mesta i započeli su potragu za pitonom. Zmija je ipak još bila u toaletnoj šolji.

Bez problema su uhvatili pitona, čija je dužina bila oko dva metra. Odneli su ga u vreći, pre nego što su ga pustili nazad u šumu.

Prestrašena Širapopova majka Sutapat rekla je da je još uvek u šoku zbog incidenta.

- Ne znam kako je zmija ušla u moju kuću. Mogla je možda da uđe preko cevi koje su povezane sa toaletom. Zmija je povredila mog sina, ali odahnula sam pošto je na kraju sve dobro prošlo i što je to bio samo neotrovni piton. Da je to kobra, možda bi moj sin bio bi mrtav - rekla je mladićeva majka.

Dodala je da misli da će Širapop sada uvek biti uplašen kada krene u toalet, ali i da je zahvalna što se njen sin uspešno oporavlja, i što je zmija uhvaćena i vraćena u prirodu.

Izvor: RTS
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još