NISAM PSIHOPATA, JA SAM NJEGA VOLELA: Miljana Kulić u delirijumu zbog Mišela Gvozdenovića (VIDEO)

U Beloj kući sinoć su održane prve nominacije. Zadrugari su birali između ovonedeljnih potrčaka, Mišela Gvozdenovića i Miljane Kulić.

Na red da nominuje stigla je i Rada Vasić.

- Ponosim se Miljanom, svi iz Niša se dive Mariji, Miljani i meni. Sve i da je Miljana kriva, ja ne mogu da kažem da je kriva. Ona je uvek u pravu. Ja ne mogu protiv Miljane, izvini Mišel. Nominujem Mišela. Šta je imao da reši sa Miljanom, nek reši. Trebalo je da padne pomirenje, a ti još više praviš bolesnicom. Ona je priznala da je grešila. Ona je tebi sve rekla. Jeste li vi svesni koliko Miljana ima fanova? - rekla je Rada.

Nakon rade, nominovali su Toma Panić, Miki Đuričić i Milica Kemez.

- Što se tiče Mišela i Miljane, ja sam se sa njom svađao i nisam, znamo se iz rijalitija. Mišel je Nadeždin kolega, pevali su zajedno, isti im je i menadžer. Niko mi ništa nije rekao za njega, ništa konkretno. Zvao me je menadžer, da mu se nađem. Ja kao čovek svoje žene, a on je branio, zna njenog oca i majku, ja ne mogu njega da nominujem, zbog žene. Uvek ću biti tu za njega. Miljanu šaljem u izolaciju, nadam se da se Miljana neće naljutiti, ništa joj ne zameram - rekao je Toma.

- Miljana nikad bolja za sada, Miljanu kad uhvate lutke ona je zanimljiva. Miljana je neko ko ne potencira sukob sa Mišelom, ona je izašla iz svega toga. Mišel ima kvalitete, on se ljuti na mene kad mu kažem da treba da pokaže nešto drugo osim sukoba sa Miljanom. Miljana bi jedva čekala da pruži ruku i da prave haos. Ne sumnjam da je prošao pakao. Čovek koji je normalan vređa Miljanu i Mariju, počeću da sumnjam da želi da produbljuje to. Posle sedam godina, smešno mi je. Počeli smo da ga komentarišemo kao manijaka koji se sada kači na Miljanu. Marija je prošla pakao, Miljana je bila na lečenju, bežala je od kuće. Ja da sam veliki pevač ne bih došao u situaciju da se svađam sa kako ti kažeš bolesnom devojkom. Mišela šaljem u izolaciju - govorio je Miki.

U toku Mikejvog govora Miljana se rasplakala.

- Miljana je kao malo dete kojoj treba pažnja. Nas dve smo slične. Draže mi je što mi kaže u facu, a ne kao ostali koji mi govore iza leđa. Mišel deluje normalno, ali treba da stavi tačku na ovu priču. Mišela šaljem u izolaciju - rekla je Milica Kemez.

Miljana se rasplakala, jer su zadrugari pomenuli da je bolesna. Njena mama Marija Kulić, Lepi Mića, Ivana Šašić su je tešili u pušionici.

- Ja neću da ispadam budala koja je bolesna, ja nisam psihopata. Ja sam njega volela. Ljudi me mrze kad se svađam. Mama reci da je divan, kako bi završili tu priču. Nikog na ovoom svetu ne mrzim. Kad mi ponavljaju bolesna si ja pomislim da jesam - rekla je Miljana.

- Pusti ga, on se nakačio na nas dvoje. Oni misle da si luda u pozitivnom smislu - rekla je Marija.

- Pevaj, odgovaraj pesmom, tako sj*beš svakoga - govorila je Ivana Šašić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još