IZA MENE SU DVE NAJTEŽE GODINE: Ilda Šaulić iskreno o gubitku bebe i smrti oca

Pevačica i naslednica Šabana Šaulića u trećem mesecu trudnoće izgubila je bebu, a uz podršku najmilijih uspela je da se oporavi. Ona kaže da su joj poslednje dve godine najgore u životu.

Folk pevačica Ilda Šaulić otkrila je da iako ljudima deluje nežno i krhko, zapavo je jaka i hrabra, te je uspela da se izbori sa teškim periodom nakon gubitka bebe.

- Ja jesam takav tip, jaka sam. Možda ne delujem ovako fizionomijom zato što delujem nekako krhko i nežno, i tako plava, mislim da ljudi prosto takav neki utisak stiču. Iskreno, poslednje dve godine mislim da su najteže u mom životu. Moramo da idemo dalje, mora da se živi i prosto treba da živimo od nekih lepih uspomena - priča Ilda i otkriva da je ponosna na ćerkicu Emu koja je sve brzo shvatila i mamu tešila zagrljajem.

- Bogami je prihvatila to kao odrasla osoba. Prosto me je fascinirala, a bila je neko ko je pobornik da što pre dobije brata ili sestru. Nisam mogla da je nosim u tom periodu, u jednom trenutku sam je zgrabila i podigla, a ona mi kaže: "Pa ti mene sada možeš da nosiš". Odgovorila sam joj: "Pa da". Pitala me je kako, a ja sam joj rekla: "Pa dobro, sada trenutno nećemo imati bebu, ali će biti". Rekla je: "Aha, pa dobro", onda me je zagrlila i to je tako nešto shvatila. Nije više postavljala nikakva pitanja.

Ilda se izborila i sa koronom, a kako kaže, nije imala ozbiljne simptome:

- Iskreno, ja sam imala zaista slabe simptome, tako da nisam neki reper da mogu da pričam nešto opširnije o tome. Jedino sam imala taj problem da nisam osećala hranu, miris i ukus dva-tri dana i posle toga to se vratilo. Bogu hvala nije bilo nikakvih temperatura, kašlja, nekih promena na plućima i tako dalje. Kod mene je zaista to u najblažoj mogućoj formi bilo.

Nakon svega pevačica je sa suprugom i naslednicom odmor potražila na reci.

- Proveli smo se lepo, uživala sam, kako da ne. Kažem prosto hajde da iskoristimo još ovo malo lepog vremena što je ostalo u prirodi i napolju - kaže ona i otkriva da joj nedostaje kontakt sa publlikom:

- Meni nastupi još uvek nedostaju, sve što je bilo isplanirano u ovom periodu je sve pomereno za neki naredni period, možda sledeću godinu. Generalno, svi smo se negde uželeli rada, druženja i putovanja, ali dobro, takve su okolnosti i nadam se da će se što pre završiti.

Pevačica na koplimente povodom izgleda odgovara sa osmehom:

- Ovo gostovanje je među prvima, valjda smo se svi malo pokrenuli tako da je lepo da se ponovo okupljamo - priča Ilda i otkriva da ćerkica uživa da je gleda na malim ekranima.

Šabanova naslednica otkriva da su njegov rođendan proveli porodično, kao i da je bilo emotivno, uz lepe priče i dogodovštine iz prošlosti:

- Taj dan sam provela u njegovom znaku, doduše, kao što i mnogi dani u našim životima prolaze. Taj datum je bio datum njegovog rođendana i okupili smo se porodično, otišli na jedan ručak, pričali neke lepe priče i sećali se, pričali kako bi to možda bilo danas i kako je bilo ranije.

Izvor: Blic.rs
Foto: ildasaulic/Instagram

Pogledajte još