HRANA NA DLANU: Ishrana koja pogoduje izazovima poslovnog života

Vodič pravilne i balansirane ishrane

Savremeni način života doneo je i nove izazove u poslovnom svetu. Radno vreme najčešće obuhvata veći deo obroka u toku dana, te je pravi izazov isplanirati doručak, užinu i ručak u poslovnom ambijentu, pogotovo ako nastojite da svoj jelovnik održite zdravim i izbalansiranim. Uz asortiman organske hrane dmBio, kvalitetna ishrana i vreme stoje na istoj strani, te više nećete morati da birate između kombinovanja poslovnih zadataka i pripreme zdravog obroka.

I dok je možda najlakše pribeći grickalicama i slatkišima na poslu, ne treba zaboraviti na rizik koji sa sobom donosi nezdrava ishrana. Da biste stali na put svim lošim predispozicijama po vaše zdravlje, pružite svom organizmu ono što mu je potrebno – ugljene hidrate, vitamine i minerale. Oni su najviše očuvani u hrani organskog porekla, budući da organska proizvodnja čuva sve vitalne sastojke namirnica, ima veću nutritivnu vrednost i, uz to, ne sadrži hemijske supstance, pesticide, hemijska đubriva, konzervanse ni veštačke boje. Pored toga, organska hrana je ukusnija i sočnija od konvencionalne i održava dužu, zdravu sitost.

Sa preko 400 proizvoda, dmBio je privatna robna marka sa najširom ponudom organske hrane u Srbiji i nudi vam proizvode koji će oplemeniti svaki vaš obrok, pružajući vašem organizmu sve što vam je potrebno.

U asortimanu dmBio možete pronaći proizvode koji su idealni za održavanje koncetracije na jednakom nivou tokom celog dana. U tome pomažuorganski namazi, žitarice, koštunjavo voće, suvo voće, organsko mleko i med kojima možete započeti jutro. Na vama je samo da izaberete koja će se žitarica naći u izbalansiranom obroku, pšenica, žar, ječam, proso, kinoa i druge. Možete ih pripremiti za svega nekoliko minuta, u kombinaciji sa dmBio alpskim organskim mlekom. I asortiman organske hrane sadrži grickalice, međutim, uz njih vas neće peći savet - ove zdrave štanglice, barovi i čokoladice pružiće vam dodatnu energiju, kao idealna užina za svaki dan.

Brojni organski sosevi, ulja, brašna, začini i testenine probudiće vašu kreativnost kada je u pitanju priprema ručka. Ako biste, ipak, pribegli nečemu što je već pripremljeno za vas, tu su organska gotova jela, poput dmBio italijanskih raviola sa punjenjem od povrća.

Ovaj asortiman organske hrane koji će vam pomoći da svaki obrok obogatite organskim zalogajima, možete pronaći u svim dm drogerijama u zemlji.

Ukoliko završetak leta i povratak sa godišnjeg odmora vidite kao idealan period za sticanje zdravih navika uz koje idu još ukusniji zalogaji, pravo je vreme da isprobate dmBio asortiman u okviru kojeg će određen broj proizvoda biti na popustu do 20 odsto do kraja septembra.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još