MIKSI KRALJICA, A NADEŽDA K*RVA: Biljićeva javno osudila ponašanje Miljane Kulić! (FOTO)

Nadežda Biljić putem svog Instagram naloga u vidu storija žustro je osudila ponašanje Miljane Kulić, a kako je istakla, za fanove je Miksi kraljica, dok je ona k*rva.

Biljićevoj pratioci očigledno ne mogu da oproste seks pred kamerama sa Mikijem Đuričićem i Tomom Panićem uz koga je pronašla ljubav i sa kojim ima sina Longa.

Nadežda je u svojoj objavi napisala da sada kao majka nikada sebi ne bi dozvolila seks u rijalitiju i time žestoko oplela po Kulićevoj s obzirom na to da je Miljana nakon jučerašnje proslave rođendana imala odnose sa Lazarom Čolićem Zolom sa kojim je u turbulentnoj vezi.

Pevačica je napisala:

- Znači ovako, Miljana Kulić je car, ima s*ks pred punom sobom i pred majkom, a meni ne opraštate ono što smo Toma i ja davno oprostili jedno drugom... I dalje me etiketirate najgore moguće... Ja sam srećno udata žena i imam dete, sad više nikada sebi kao majka, ne bih dozvolila s*ks pred kamerama! Ali neee, Miksi kraljica a Nadežda k*rva! Možete samo da crknete i malo slušajte moju novu pesmu, biće hit!

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: nadezda_biljic_official/Instagram

Pogledajte još