ROĐENDANSKO SLAVLJE U LONDONU: Marijana Mateus napunila 49 godina (FOTO)

Modna kreatorka Marijana Mateus proslavlja danas 49. rođendan u Londonu, gde već godinama živi i radi.

Srpska dizajnerka ovim povodom oglasila se na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram zahvalivši se pratiocima, porodici i prijateljima na čestitkama i lepim željama koje je tokom dana dobila.

- Tako sam zahvalna i počastvovana izlivom ljubavi na današnji dan. Hvala svima, mojoj neverovatnoj porodici i prijateljima, poslovnim partnerima i klijentima, mojim sledbenicima i poznanicima koji su mi ovaj dan učinili tako posebnim. Snažni smo samo kao oni koji nas okružuju. Danas je savršen dan i šaljem vam svu svoju ljubav i zahvalnost dok razmišljam o svom životu i postavljam nove ciljeve za budućnost - napisala je Marijana pokraj svoje fotografije na kojoj pozira odevena u lepršavu haljinu, spremna za rođendansku žurku.

Podsetimo, Marijana je tokom devetogodišnjeg braka sa srpskim biznismenom Miodragom Kostićem rodila troje dece, ćerke Dajanu i Anđelu i sina Aleksandra, a najveću pažnju javnosti plenila je tokom braka sa bivšim nemačkim fudbalerom i nekadašnjim trenerom "Partizana" Lotarom Mateusom, od koga se razvela 2009. godine.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: marijanamateus/Instagram

Pogledajte još