UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE: Aleksandra Nikolić otkrila Filipu Caru sve o svom burnom životu! (VIDEO)

Nakon što se posavetovala sa Lepim MićomAleksandra Nikolić prišla je svom dečku FIlipu Caru kako bi mu se poverila o svojoj burnoj prošlosti o hapšenju u Turskoj.

- Koji je problem? - upitao je FIlip.

- Ništa, moram da ustanem i kažem neke stvari za stolom, nego da me prati ta ljaga. Ja sam bila u zatvoru, u pritvoru, pre dve godine - rekla je Aleksandra.

- Ma kada ste vi to deco draga stizala da uradite, zašto si bila? - upitao je Car.

- Da ti objasnim, moj otac i moja majka se nisu slagali dobro u jednom periodu i pokupila sam se i otišla od kuće sa mamom, iznajmile smo stan. Mama se razbolela, morala sam da krenem da radim nešto i bila sam promoterka, kao Milica Kemez, u Austriji, Švajcarskoj, u Turskoj. Jednom sam otišla u Istanbul da radim, to je bilo tamo gde je Sneža radila, a pre mene je bila grupa devojaka koje nisu bile baš moralne, ali ja nikada u životu takve stvari nisam radila i jednu noć sam išla da radim sa koleginicama, i uhapsila nas je policija, jer su oni dobili dojavu da se tu devojke bave prostitucijom - objasnila je Nikolićeva.

- Meni je bivša devojka, koja se vezala za prostituCiju, imala je suđenja da je bila makro, tako da sam ja imun na sve to - poručio je zadrugar.

- Pa kako Filipe, kada si ti pitao Taru juče o tome, to znači da ti meni ne veruješ? - zanimalo je Nikolićevu.

- Pa ne mogu ti verovati, jer sam sa tom devojkom prošao toliko laži, toliko istine. Bio sam sa nekim ko je bio makro elitnim prostitutkama, ja sam takvu osobu voleo, bila je trudna sa mnom. A bio sam zaljubljen u nju, ali nismo funkcionisali, a onda sam se toliko istrošio, da sada gledam da se odmah maknem. I to nije lepo što sam pitao, ono na početku sam se ja sprdao, tek sam došao, sad već lagano iz dana u dana sve više stalo do tebe. Ja sam se naljutio što mi se nisi javila jutros, malo po malo mi je sve više stalo do tebe - poverio se FIlip.

- Ali Filipe ti ne obraćaš pažnju na mene ujutru, ne ja na tebe... I onda Sneža kaže meni u garderoberu, mesec dana trpim torturu ovih ljudi i ja pričam sa Jovanom o tome, kaže Sneža: "E pa da ti kažem, ceo taj lokal, da sam ja ta devojka koja je tražila 500 evra za s*ks". Ja to nikada nisam čula da to neko priča - rekla je Aleksandra.

- Ja ne mogu verovati u to, ja napolju mogu saznati za 35 sekundi, ne deluješ mi kao takav tip devojke. Ti si prenamazana, pusti ti kao Nataša, to nisu ni prostitutke, one su... Ono... - nastavio je FIlip.

- Ja da sam prostitutka ne bih ni ulazila ovde. Poznajem i ja iz grada takve devojke, ali ja to nikada nisam radila. Ali od mene su napravili najnemoralniju osobu - dodala je Aleksandra.

- Ja nisam navikao da imam neki emotivni odnos, ja sam navikao da se poštuje onaj sa kim sam ja. Baš da se jako poštuje, da ja doživim da imam sa nekim nešto, a da o tom nekom neko nešto priča, to je mene sinoć pogubilo. Kako možeš očekivati da ja nekome j*bem mater? Ne znam ni gde sam još u glavi. Verujem ja tebi, ali kako bih ti rekao, evo mene da sada neko pita, da sutra prekinemo, nikada ti nisam rekao da si prostitutka, mada su mi neke stvari čudne. Bila si u Turskoj, bila si na Mikonosu u Grčkoj - bio je sumnjičav Filip.

- Da, sa bivšim dečkom ovaj što ga Tara zna, to je njen drug. I odakle tebi ta informacija? - bila je šokirana Aleksandra.

- Ma to znam spolja! Meni je Zola rekao da nije dobar sa tobom, jer si okačila nešto na storiju ružno, meni je on rekao da me je Janjuš mnogo zgotivio i da me je pozdravio, tebe poznaje, vi ste dobri spolja - tvrdio je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još