TUGOVAĆEMO DOK NAM "OČI NE ISPADNU": Krisi Tigen izgubila bebu i podelila potresne fotografije sa javnošću

Nekadašnja manekenka Krisi Tigen i njen suprug, muzičar Džon Ledžend skrhani su bolom nakon što je manekenka izgubila bebu.

Naime, ona je objavila vest na svom Instagram profilu i dodala fotografije na kojima se vidi kako plače, u rukama drži bebu, a onda i leži vidno slomljena sa svojim izabranikom.

- Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje i da damo bebi tečnost koja mu je bila potrebna, uprkos vrećama i kesama sa transfuzijom krvi. Jednostavno, nije bilo dovoljno. Nikada ne odlučujemo o imenu bebe sve do poslednjeg mogućeg trenutka nakon rođenja, neposredno pre nego što napustimo bolnicu. Ali mi smo iz nekog razloga počeli da zovemo ovog malog dečaka u mom stomaku Džek. Tako da će zauvek ostati Džek. Džek se toliko trudio da bude deo naše male porodice i biće zauvek. Našem Džeku - tako mi je žao što je prvih nekoliko trenutaka tvog života bilo suočeno sa toliko komplikacija i što nismo mogli da ti damo dom potreban za preživljavanje. Uvek ćemo te voleti. Hvala svima koji su nam slali pozitivnu energiju, misli i molitve. Osećamo svu vašu ljubav i zaista vas cenimo. Veoma smo zahvalni za život koji imamo, za naše divne bebe Lunu i Majlsa, za sve neverovatne stvari koje smo uspeli da doživimo. U ovom najmračnijem danu, tugovaćemo, dok nam "oči ne ispadnu". Ali, jače ćemo se zagrliti i voleti i proći kroz to - napisala je Krisi uz potresne fotografije iz bolnice.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели chrissy teigen (@chrissyteigen) дана

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: chrissyteigen/Instagram

Pogledajte još