TREĆI PUT SAM OPERISAO SINUSE: Saša Kovačević iskreno o zdravstvenom stanju

Pevač Saša Kovačević nedavno se vratio iz Turske, gde je zbog zdravstvenog problema koji ima već godinama bio na operaciji.

Iako su mnogi mislil da je Kovačević otišao zbog odmora, on je sada otkrio šta ga je mučilo i zbog čega je morao da poseti Tursku na nekoliko dana.

Ne, to nije bilo letovanje, to bi bilo lepo da je bilo letovanje, nego sam treći put operisao sinuse jer dvadeset i nešto godina imam problem sa alergijama i na svakih šest, sedam godina rešavam problem sa nosnim školjkama, da ne zamaram sad - rekao je pevač za "Exkluzivno".

Saša je iskoristio trenutnu episdemiju zbog koje radi mnogo manjim tempom nego što je to bio slučaj prethodnih godina, pa je odlučio da se posveti sebi i reši zdravstveni problem.

To je bio razlog zašto smo otišli, iskoristio sam ovaj period kad nemamo posla i mogu sebi da dozvolim da budem otečen i kakav god, to je bio razlog - rekao je on.

Podsetimo, Saša je i tokom epidemije vredno radio na svojim projektima, te je nedavno objavio nekoliko pesma koje prate visokobudžetni spotovi.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: sashakovacevic/Instagram

Pogledajte još