NELEGALNO POSEDOVAO ORUŽJE: Uhapšen Uroš Ćertić?!

Uroš Ćertić uhapšen je krajem septembra zbog posedovanja oružja i trenutno se nalazi u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Jedan od naših najtraženijih glumaca za ekstremne scene u filmovima navodno je završio iza rešetaka pre nepune dve nedelje.

Bivšeg učesnika "Velikog brata", "Parova" i "Zadruge" viđen je u pritvoru pre nekoliko dana, kada mu je u posetu došao stariji muškarac, za koga se pretpostavlja da mu je otac.

Prema rečima izvora, Uroš se prilikom razgovora s tim čovekom ponašao sasvim normalno, ali dodaje da je bilo primetno da je nervozan. Međutim, uprkos tome, kaže da je sasvim pristojno razgovarao, nije bio bahat niti bezobrazan. Iako gotovo nikome od ljudi bliskih kaskaderu i onih s kojima je bio u rijalitiju nije poznato da je završio iza rešetaka, nezvanično se saznaje o čemu je reč.

Prema rečima izvora, razlog zbog kojeg je policija lišila slobode Uroša jeste navodno nelegalno posedovanje pištolja.

Izvor nije uspeo da odgovori na više pitanja i detalja o njegovom hapšenju, ali je rekao da je kaskaderu istražni sudija Višeg suda odredio zadržavanje do 30 dana. Tokom istrage će biti urađeno veštačenje oružja, kao i prikupljanje drugih dokaza i saslušanje svedoka.

Urošu će biti suđeno prema Zakonu o oružju, donetom 1. juna 2017. godine. Za posedovanje naoružanja u ilegalnom posedu predviđena je kazna od dve do 12 godina zatvora.

Izvor: Mondo/Kurir
Foto: ukicertic011/Instagram

Pogledajte još