DRAGAN KOJIĆ KEBA ISKRENO O ESTETSKIM INTERVENCIJAMA: Ne botoksiram se, ali zatežem kožu oko pojasa i grudi

Pevač Dragan Kojić Keba priznao je da je spreman na sve kako bi ostao aktuelan i interesantan, pa čak i da nosi mini-suknju.

Folker je u emisiji "Grand magazin" skoro pola sata pričao na temu fizičkog izgleda i estetskih korekcija koje poslednjih dana radi na licu i telu.

Zatim se prisetio perioda kada je paradirao odeven u ženske krpice na sceni emisije "Tvoje lice zvuči poznato", a onda otvoreno rekao da mu nije problem da nosi žensku garderobu.

- Moja Olja je nedavno pronašla da Guči plasira novu liniju za muškarce sa haljinicama. Ja kad sam ono video, kažem: "Kuda ide ovaj svet?" Ali ko zna. Možda za koju godinu i ja dođem u emisiju, a ono suknjica mi do kolena kratka - rekao je Keba i time jasno poručio da nema problem da se povinuje modi i trendu, te da nije homofob, kao neke njegove kolege, i dodao:

- U emisiji TLZP bio sam trandža sa halterima, tu su bile i veštačke grudi, imao sam štikle, koje su za mene užas. Mirjana Bobić Mojsilović mi je tada rekla kako je samo gledala u moje noge u suknji. Žena se zaljubila u moje noge. Sećam se da sam legao na scenu u mini-suknji i tangama i video sam sebe u ekranu. Nisam prestajao da se smejem. Posle kada sam video snimke sebe kao žene, ja sam stvarno dobro izgledao tada, perfektno!

Keba ne krije da ide da zateže kožu oko pojasa i grudi, ali je istakao da je prestao da se botoksira.

- Idem na jedan laser gde malo zatežem oko pasa i oko grudi, malo i lice. Uticaj tih talasa topi salo. Ne koristim botoks. U ormariću ima više moje kozmetike nego kozmetike supruge Olje - priznao je Keba na kraju razgovora.

Izvor: Republika.rs
Foto: dragankojickeba/Instagram

Pogledajte još