U 20. GODINI SAM UVEĆALA GRUDI, OTAC ME JE PODRŽAO: Katarina Grujić progovorila o estetskim intervencijama

Pevačica Katarina Grujić bila je gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" u kojoj je otvoreno progovorila o estetskoj hirurgiji kao i trenutku kada je roditeljima saopštila svoju odluku da želi da se podvrgne operaciji i to sa samo dvadeset godina.

Katarina se nikada nije libila da kaže da podržava estetsku hirurgiju kao i da otvoreno govori o korekcijama za koje smatra da treba da postoje u dvadeset prvom veku u kom živimo.

- Svima je bilo čudno, ali moj otac je bio prvi uz mene kada sam mu rekla svoju želju: "Ja želim da stavim grudi i to je to". Mene je otac podržao, mama sa kojom sam inače uvek bila bliža nekako jer ja sam žena, ona je na to reagovala drugačije, ma kakvi, ma ni da čuje. Tata je rekao: "Zašto? Želi? Zašto neko da ima kompleks do kraja života, to je moje dete, ja neću da se ona zatvara u sobu da razmišlja, da neće da izađe na ulicu, da je zezaju njeni vršnjaci. Neću da moje dete proživljava traume, neću da ima problema, ako želi nek ide". Sa dvadeset godina sam uradila grudi, ja o tome otvoreno pričam i ne vidim ništa loše u tome. Znam koliko je teško i u pubertetu i posle i sa 20 godina nije lako, pa ni sa 25, 30, 40 godina nije lako kada te neko kritikuje, kada ti se meša u život, a taj neko nema pravo da ti se meša. Uvek otvoreno pričam o tome, ako nekome nešto smeta, pa zašto da ne uradi, zašto da ne promeni to nešto na sebi. Zato je to estetska hirurgija, pa zato smo u 21 veku - kaže Katarina koja se zatim osvrnula na odnos sa majkom.

- Kako mama meni može da popravi dan, to niko ne može kao ona. Kada joj kažem da idem na snimanje neke emisije, nije mi dobro, ne osećam se lepo, ona odmah: "Molim?! Pa ti si najjača, najlepša, najbolja, mačka...", pa kakve ona meni piše poruke. Ona mi najviše podigne samopouzdanje, da mi tu snagu, podigne me, popravi mi dan. Svaki dan ja moram da dođem kod nje kući da popijemo kaficu, da se ispričamo, da malo tračarimo, baš mi izmami osmeh i baš mi digne samopouzdanje, podseti me ko sam, šta sam - kaže Katarina u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

Žestoke osobe, momci i atipične devojke kako je rekla profesorka Slavica Đukić Dejanović, bili su Katarini interesantniji nego oni klasični.

- Valjda što sam bila jako buntovna, valjda su me zato takvi momci u tom trenutku zanimali. Mislim da me je koštalo u životu što sam imala dugačak iskren jezik i dan danas kada me neko pita za mišljenje ja kažem onako kako je, da li se to nekome sviđa ili ne, ja sam surovo iskrena osoba. Prvenstveno sam prema sebi surovo iskrena osoba, a onda i prema drugima. Znam da to ne treba da radim jer nisu svi kao ja. Ja sam samokritična i volim da mi neko kaže surovu realnost i iskrenost ali ja malo to čujem od ljudi. To mi je jako smetalo i možda sam zato pravila greške u životu jer meni niko od tadašnjih prijatelja nije rekao da nešto grešim, a možda je trebalo da mi kaže. Ne vadim se sada na svoje greške u životu, živi smo ljudi i misim da ćemo učiti neke stvari do kaja života i možda napraviti još neku grešku, ali Bože moj - iskrena je Katarina.

Tokom emisije Katarina i Slavica su pomenule i stihove njene pesme koji glase "Moje rane su nevidljive i te su rane najgore".

- Mislim da svako od nas ima te neke nevidljive rane o kojima ne priča - kaže Katarina, a na pitanje da li je bole te nevidljive rane kaže:

- Bole. Bole jer jednostavno to su neke rane koje ja nikada u životu nikome nisam ispričala, pretpostavljam niti ću, ali proći će i to kad tad, jednog dana će proći. Sada od kada sam zrelija i imam dete, muža i svoju porodicu i usredsređenja samo na njih, to mi je najbitnije trenutno, jer stavrno broj jedan mi je porodica, samo da njima bude sve kako treba i da su zdravi i pravi i da njima ništa ne fali - kaže Katarina i dodaje:

- Nekako sve što činim u životu trenutno činim samo zbog njih. I sve što se dešavalo pre kao da sam zaboravila i kao da me taj prošli život ne interesuje. Imam svoju oazu mira, imam nešto za šta sam živela. Najveći cilj mi je bio da se ostvarim kao majka i da imam svoju porodicu i da nekako uspem na tom polju. Mislim da sam uspela i da to surovo čuvam za sebe. Na pomen njih nekako mi zaigra srce, samo da budu zaštićeni od strane mene.

Izvor: Blic.rs
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još