GOLA SAM, BEZ STRAHA DA ME IKO VIDI OVAKO SAVRŠENU: Elena Karaman Karić objavom na Instagramu zaintrigirala javnost (FOTO)

Dizajnerka enterijera Elena Karaman Karić svojom poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram zaintrigirala je javnost.

Ćerka modne kreatorke Verice Rakočević objavila je svoju crno-belu fotografiju i u opisu slike napisala:

- Osećam se duboko ukorenjena u ono što istinski jesam. Duboko u sebi sam nepokolebljiva. Moja duša me je toliko dugo molila da uništim sve slojeve onoga što sam mislila da jesam. Gola sam, ostajem takva, bez ikakvog straha da me u ovom trenutku vide ovako savršenu, celu. Ja sam snaga Zmaja. Ja sam Velika Sveštenica u svom hramu - telu divlje žene.

Elena je godinama unazad posvećena zdravom načinu života i određenim spiritualnim ritualima. Sa suprugom Jugoslavom Karićem i sinom Simonom ona najviše vremena provodi u svojoj kući na Kosmaju, gde, kako je više puta istakla nema televizor i ne prati štampu, uživajući u prirodi i posvećujući se sebi. Na velikom imanju koje poseduje Elena odgaja domaće životinje i uzgaja organsku hranu.

Podsetimo, Elena iz braka sa proslavljenim fudbalerom Predragom Peđom Mijatovićem ima sina Luku, dok je tokom veze sa biznismenom Andrijom Draškovićem rodila sina Matiju.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: elenakaraman.essenceofliving/Instagram

Pogledajte još