ODMAH SE SUKOBILA SA MATOROM I KRISTIJANOM: Sanja Stanković uselila se u Belu kuću (VIDEO)

Sinoć se u Belu kuću uselila Sanja Stanković, bivša devojka Jovane Tomić Matore i učesnica prve i druge sezone rijaliti šou programa "Zadruga". Pre ulaska na imanje, Sanja je razgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i predstavnicima sedme sile.

- Mislim da me očekuju, videla sam im face, preplašene su - rekla je Sanja i dodala:

- Moje mišljenje je bilo to da je Monika folirant. A sada mi je nje žao. Jovana se ponaša odvratno prema njoj. Ipak je bila sa njom pet dana u vezi, umrla sam od smeha od te ljubavi koja je pucala, ali ne treba tako da se ponaša prema njoj - istakla je Stankovićeva.

- Matoroj se neću javiti, Kristijan me je pljuvao, rekao kao hoklica kićanović. Ona je potvrdila da sam ja za hoklicu... Baš me je razočarala. Bilo mi je smešno što Jovana kuka po emisijama kako neću da se pomirim sa njom, a ništa nije uradila da se to desi. Još je na jednoj večeri na moje oči flertovala sa drugom devojkom. Videćemo kad uđem ko će da grebe na kapiju. Ja imam simpatiju, ali sam slobodna. Lutkica je od simpatije, simpatija je muška - rekla je Sanja.

Sanja je nakon razgovora sa Dušicom ušla u Belu kuću i odmah izazvala reakcije zadrugara.

Vladimir Tomović prvi ju je dočekao i odmerio od glave do pete.

Ona je krenula da se pozdravlja sa svima, dok je njena bivša devojka, Jovana Tomić Matora, mirno sedela na garnituri i nije ustala, kako bi je pozdravila i dočekala.

- Lep si kao lutka! - rekla je Sanja Franu Pujasu.

- Da li bi trebalo tebi da se javim? Zato što si rekao da sam samo za hoklicu? - pitala je Sanja Kristijana Golubovića.

- A za šta si? - pitao je on.

Zatim se pozdravila sa Monikom Horvat, pružile su ruku jedna drugoj, dok je Matoru potpuno ignorisala.

- Kod njega idi, zajedno sa hoklicom - rekla je Matoroj.

- Nadežda je u pravu za sve, samo ću ti to reći! - rekla je Sanja Tomi Paniću.

- Dobro veče svima, biću kratka. Ja sam Sanja. Ušla sam kao slobodna devojka, došla sam da se zaj*bavam. Ko hoće da se svađa, mogu slobodno. Hoću da uživam, ko hoće može - rekla je Sanja.

Matora je pobegla iz kuće nakon Sanjinog obraćanja. Iako su mislili da će sa Žanom Đorđević biti neprijateljica, Sanja je Žani poručila da je divna majka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još