ZALJUBILA SE U VATERPOLISTU: Milica Pavlović u vezi sa Nikolasom Saveljićem?

Milica Pavlović krije ljubavni život kao zmija noge! Kako se saznaje, pevačica je već dva meseca zaljubljena i uživa u ljubavi sa Nikolasom Saveljićem, uspešnim crnogorskim vaterpolistom i sinom poznatog fudbalera Niše Saveljića.

Mnoge devojke nisu ostale imune na izgled zgodnog sportiste koji ima samo 22 godine, ali je njega uspela da zavede samo Milica.

- Milica i Nikolas upoznali su se prošle godine u Crnoj Gori. On inače već četiri godine unazad živi u Los Anđelesu, ali preko leta dolazi u Crnu Goru gde mu je porodica za koju je baš vezan. Milica mu se dopala na prvi pogled, kao i on njoj. Tada kada su se upoznali ništa se konkretno nije dešavalo, međutim, pre nekoliko meseci počeli su preko instagrama da se dopisuju, on je vrlo kulturno i džentlmenski bio nastrojen, što se njoj izuzetno dopalo. Nije bio navalentan - priča izvor i dodaje:

- Kada se stišala situacija sa koronom, on je prvim avionom došao iz Amerike, da bi se pre dva meseca on i Milica sastali kada je ona boravila u Crnoj Gori i tada su sa zajedničkim prijateljima izlazili da bi shvatili da je među njima kliknulo nešto i da su ipak više od prijatelja. Koliko znam, oni su započeli vezu, ali o tome zna baš mali broj ljudi. Ne žele da o tome pričaju jer ne znaju kako će se njihova veza razvijati, ipak je u pitanju i ljubav na daljinu. Mnogo su slatki kao par, i ono što je Milici izuzetno važno, iako je mlad, ambiciozan je, siguran u sebe i nema problem što se Milica bavi pevanjem - priča izvor, a pevačica i Saveljić se od nedavno prate na Instagramu i lajkuju slike jedno drugom.

Nikolas je nedavno dao intervju za jedan nedeljnik gde je nagovestio da postoji devojka koja mu se sviđa, a mnogi su u njegovim rečima prepoznali upravo seksi senjoritu.

Izvor: Starmagazin.rs
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još