ON JE SVOJE ODSVIRAO: Mensur Ajdarpašić žestoko prozvao Vladimira Tomovića (VIDEO)

Ove večeri na televiziji "RED" u emisiji "Pitam za druga" kod bivših zadrugara Kendija i Pande došao je niko drugi do Mensur Ajdarpašić. On je odmah otkrio voditeljima kako živi posle "Zadruge", a nije mogao a da ne pomene svoju bivšu devojku Minu Vrbaški iako zapravo njeno ime nije želeo da kaže.

- Osećam se jako dobro, počeo sam da radim na sebi, neke svoje planove da realizujem. Očekuje me pesma, dosta toga. Kakav bi ja bio zadrugar da ne pratim "Zadrugu"? Uveče kad sam kući i kad sam slobodan, uvek gledam. Ja stvarno nisam dobio nijedan loš komentar, stvarno. Imao sam dogovor sa bivšom devojkom, da joj ne pominjem ime sad, da ne ulazimo ni ona ni ja, ali dobro. Posle emisije idem sa drugaricom jednom, stvarno mi je dobra drugarica iz rijalitija, dogovorio sam se sa njih par da izađemo... - rekao je Mensur, a kako su ga voditelji naterali da otkrije gde ide, on nije mogao da izdrži, a da ne pocrveni.

U nastavku razgovora Mensur nije izdržao da svojim izjavama ne potkači bivšu devojku Minu, kao i svog velikog neprijatelja Vladimira Tomovića.

- Tomović je odsvirao svoje odavno, još prošle sezone. Ima tu jačih, ja ne znam jeste li gledali kad je plakao, ono "Nisam ja". Nudili su mi da mi urade majice da piše "Nisam ja" - rekao je Mensur za Vladimira, pa prokomentarisao Minu:

- Ja sam očekivao veliku ljubav. Očekivao sam da će brže da se zaljubi nego prošle sezone. Ja kad sam topao - onda sam topao, kad sam hladan... Neko te vremenom ohladi od sebe nekim postupcima, ta naša veza koja je trajala devet meseci, a ona nema nijednu lepu reč da kaže. To je takav tip osobe da iz jedne veze tako brzo uđe u drugu. To je ovako "Odgovara mi Fran, sviđa mi se Car, a i dalje volim trećeg".

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još